هکرها؛ همپیمانان جدید دولت آمریکا
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ باراک اوباما، رییسجمهور آمریکا، قصد دارد سرمایهگذاری دولت این کشور در زمینه امنیت سایبری را 19 میلیارد دلار افزایش دهد. به گفته رسانههای آمریکایی، مادامی که هکرها، سرمایههایی برای جامعه و امنیت ملی به حساب نیایند؛ آمریکا مشکل کمبود متخصصان امنیت سایبری خواهد داشت.
سال گذشته، مایکل براون (Michael Brown)، رییس شرکت امنیت سایبر سیمنتک، با اشاره به مشکل کمبود متخصصان سایبری، گفت: "جهان تا سال 2019، به 6 میلیون نیروی کار در حوزه امنیت سایبری نیاز خواهد داشت و احتمالاً با 1.5 میلیون کمبود نیرو مواجه خواهد شد."
تونی اسکات (Tony Scott)، یکی از مدیران ارشد فناوری اطلاعات دولت آمریکا با اشاره با نیاز بالای دولت آمریکا به متخصصان امنیت سایبری، گفت: "بیش از 10 هزار جایگاه شغلی خالی برای متخصصان امنیت سایبری در دولت وجود دارد. هر کدام از این جایگاههای خالی، یک خلأ در امنیت سایبری ما است. چرا کسی برای پر کردن این جایگاههای خالی اقدامی نمیکند؟"
متخصصان امنیت سایبری ادعا میکنند، مشکل اصلی، کمبود استعداد کافی است. بر اساس گزارش دانشگاه ماساچوست، 60 درصد دانشگاههای آمریکا هیچ دوره آموزشی در زمینه امنیت اطلاعات و شبکه برگزار نمیکند. به گفته متخصصان امنیت سایبری؛ برای حل این مشکل، دولت آمریکا باید نسل بعدی متخصصان امنیت سایبری خود را از مدارس و دانشگاهها جذب کند و برای این کار باید به سه توصیه زیر عمل کند:
1-باید پذیرفت که تمام هکرها مجرم نیستند و نباید از استخدام آنها صرفنظر کرد.
2-امنیت سایبری باید به عنوان یک حرفه مستقل شناخته شده و نباید متخصصان فناوری اطلاعات را به عنوان متخصصان امنیت سایبری قلمداد کرد. همچنین، امنیت سایبری، علاوه بر دفاع سایبری، باید شامل حمله سایبری نیز باشد.
3-امنیت سایبری باید از مقاطع ابتدایی، در واحدهای درسی دانش آموزان گنجانده شود و این امری بسیار ضروری است.
دولت آمریکا، هزینه تحصیل دانشجویان مقطع ارشد رشته امنیت سایبری را میدهد. در عوض دانشجویان موظف به دو سال خدمت در مراکز دولتی این کشور هستند.
سال گذشته یک مسابقه هکری بین دبیرستانهای آمریکا برگزار شد که 18 هزار نفر شرکتکننده داشت. دانشگاههای نیویورک، کالیفرنیا، امآیتی (MIT) و ... نیز دست به کار شده و در حال ساخت برنامههای امنیت سایبری خود هستند.
به گزارش رسانههای آمریکایی، بسیاری از ایالتهای آمریکا در حال بررسی امکان جایگزینی برنامهنویسی با زبان خارجه، در سیستم آموزشی خود هستند.