about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

در اوضاع آشفته این روزهای اوکراین، هکتیویست‌های آنلاین همچنان به راه اندازی حملات در برابر وب سایت‌های دولتی این کشور ادامه می‌دهند.

در اوضاع آشفته این روزهای اوکراین، هکتیویست‌های آنلاین همچنان به راه اندازی حملات در برابر وب سایت‌های دولتی این کشور ادامه می‌دهند. آخرین اهداف آنها سایت‌های مجلس و جنبش ملی گرای راست (banderivets.org.ua) می‌باشند.

به گزارش خبرگزاری‌های سایبری اوکراین، وب سایت‌های هدف قرار داده شده توسط حملات اختلال سرویس توزیع شده (DDOS) مختل شده اند، از جمله maidansupport.com،  maidanhelp.com.ua، helpmaidan.org.ua،  banderivets.org.ua، rada.gov.ua و qha.com.ua.

این گروه از هکتیویست‌ها حملات خود به این وب سایت‌ها را از زمانی آغاز کردند که نا آرامی‌ها در این کشور علیه ویکتور یانوکوویچ افزایش یافت و او با امضای توافق گسترده با اتحادیه اروپا نیز امتناع کرد.

لازم به ذکر است که اعضای ملی گرای حزب راست، گروه‌های شبه نظامی با دیدگاه‌های فاشیستی و یا نئوفاشیبست‌های مرزی، به مبارزه با پلیس در تظاهرات‌های اخیر برخاسته اند. در زمان نوشتن این خبر وب سایت مجلس احیا شده، اما مابقی  وب سایت‌ها به نظر می‌رسد هنوز هم بصورت آفلاین فعالیت می‌کنند./

 

تازه ترین ها
تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.

تلاش
1404/02/14 - 14:49- سایرفناوری ها

تلاش انویدیا برای حفظ موقعیت خود در بازار چین

شرکت انویدیا پس از ممنوعیت‌های صادراتی آمریکا، دوباره بر روی تراشه‌های سفارشی چین کار می‌کند.