about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یکی از بنیانگذاران اپل درباره اینکه هوش مصنوعی (AI) می تواند کشف کلاهبرداری و اطلاعات نادرست را دشوارتر کند، هشدار داد.

به گزارش  کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از بی‌بی‌سی، استیو وزنیاک، یکی از بنیانگذاران اپل هشدار داده که هوش مصنوعی (AI) می‌تواند کشف کلاهبرداری و اطلاعات نادرست را دشوارتر کند. او می‌گوید: می‌ترسد این فناوری توسط بازیگران بد احاطه شود. او در صحبت با بی‌بی‌سی گفت که محتوای هوش مصنوعی باید به وضوح برچسب‌گذاری شود و مقرراتی برای این بخش لازم است. او در ماه مارس نامه‌ای را به همراه ایلان ماسک امضا کرد که در آن خواستار توقف در توسعه قدرتمندترین مدل‌های هوش مصنوعی شده بودند. وزنیاک که در دنیای فناوری با نام Woz شناخته می‌شود، فردی باتجربه است که با همکاری استیو جابز اپل را پایه گذاری و اولین کامپیوتر اپل را اختراع کرد. اصطلاح هوش مصنوعی شامل سیستم‌های کامپیوتری می‌شود که قادر به انجام وظایفی هستند که معمولا به هوش انسانی نیاز دارند. این فناوری شامل چت بات‌ها می‌شود که می‌توانند سوالات را بفهمند و با پاسخ‌های انسان‌مانند پاسخ دهند و سیستم‌هایی قادر به تشخیص اشیاء در تصاویر هستند. وزنیاک معتقد نیست هوش مصنوعی جایگزین انسان می‌شود، زیرا فاقد احساسات است، اما هشدار داد که از نظر او سواستفاده گران را پرجرات‌تر می‌کند، زیرا برنامه‌هایی مانند چت‌جی‌پی‌تی می‌توانند متنی ایجاد کنند که به نظر هوشمندانه به نظر می‌رسد. او معتقد است، مسئولیت هر چیزی که توسط هوش مصنوعی تولید و سپس برای عموم ارسال می‌شود، باید به عهده کسانی باشد که آن را منتشر می‌کنند. او گفت: یک انسان واقعا باید مسئولیت آنچه توسط هوش مصنوعی تولید می‌شود را بپذیرد. ما نمی‌توانیم جلوی فناوری را بگیریم وزنیاک می‌گوید: فرصت‌های از دست رفته در بدو تولد اینترنت درس‌هایی برای معماران هوش مصنوعی امروزی دارد. او معتقد است «ما نمی‌توانیم جلوی فناوری را بگیریم»، اما می‌توانیم افراد را طوری آماده کنیم که برای شناسایی کلاهبرداری و تلاش‌های مخرب برای دریافت اطلاعات شخصی، آموزش‌های بهتری دریافت کنند. تیم کوک، رئیس فعلی اپل هفته گذشته به سرمایه گذاران گفت: مهم است که در مورد نحوه برخورد با هوش مصنوعی متفکر باشیم. ما هوش مصنوعی را بزرگ می‌دانیم و به ساخت آن در محصولات خود ادامه خواهیم داد.

تازه ترین ها
کلاهبرداران
1405/05/18 - 10:01- آسیا

کلاهبرداران آنلاین در چنگال پلیس سایبری پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان 28 مظنون را به جرم کلاهبرداری آنلاین دستگیر کرد.

سکوت
1405/05/18 - 09:49- هوش مصنوعي

سکوت شرکت ایرگیولار درباره احتمال حملات بیشتر هوش مصنوعی

شرکت ایرگیولار، مؤسسه ارزیابی امنیت سایبری که آزمایش‌های آن نشان داد مدل‌های هوش مصنوعی شرکت‌های آنتروپیک، اوپن ای آی و متا قادر به نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای واقعی هستند، از اعلام تحت تأثیر بودن سایر مشتریان خود، خودداری کرده است.

کارزار
1405/05/18 - 09:41- اروپا

کارزار خارجی انتشار اطلاعات جعلی علیه گردشگران روس

سرویس امنیت دولتی گرجستان تحقیقات جنایی درباره یک کارزار ادعایی انتشار اطلاعات جعلی را آغاز کرده است که به گفته مقام‌های این کشور، با هدف ناامن و نامطلوب جلوه دادن گرجستان برای گردشگران روس راه‌اندازی شده است.