about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان چینی از توسعه هوش مصنوعی پیشرفته‌ای خبر داده‌اند که از قابلیت خواندن ذهن افراد برخوردار است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  طبق گفته محققان مرکز جامع ملی چین در Hefei، این هوش مصنوعی به گونه‌ای طراحی شده که قادر است میزان وفاداری شهروندان این کشور به حزب کمونیست چین را بسنجد. روش کار این فناوری نیز بدین شکل است که حالات چهره و امواج مغزی افراد را اندازه‌گیری می‌کند و از این طریق، میزان پذیرش اعضای حزب به آموزش‌های فکری و سیاسی را برآورد می‌کند. 

به اعتقاد محققان چینی، نتایج حاصل از برسی‌های این ابزار هوش مصنوعی به تقویت بیشتر اعتماد به نفس و همچنین افزایش میزان تبعیت و پیروی از حزب کومونیست کمک خواهد کرد. البته طولی نکشید که انتشار این خبر با واکنش‌های منفی از سوی چینی‌ها همراه و گزارش مذکور نیز از منبع اصلی حذف شد. 

دکتر لانس بی.الیوت متخصص هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی معتقد است که بدون دسترسی و دانستن جزییات این طرح، اثبات صحت ادعاهاهی مطرح‌شده غیرممکن است. وی در این خصوص عنوان کرد: این اولین باری نیست که از قابلیت اسکن امواج مغزی برای بررسی‌های انسانی در تحقیقات استفاده می‌شود. زمانی که از هوش مصنوعی توسط دولت‌ها استفاده می‌شود، قطعا خط قرمزها نادیده گرفته خواهد شد. 

در اواخر سال گذشته، وزارت بازرگانی ایالات متحده چند موسسه چینی را به دلیل کمک به توسعه بیوتکنولوژی از جمله سلاح‌های کنترل مغز تحریم کرد. دولت چین به دلیل استفاده از هوش مصنوعی و سیستم‌های تشخیص چهره برای ردیابی و کنترل اقلیت‌های مسلمان اویغور، از سوی جوامع جهانی بارها مورد انتقاد قرار گرفته است.  

بر اساس گزارش کمیته روابط خارجی سنا، بین یک تا سه میلیون اویغور توسط حزب کمونیست چین در اردوگاه‌ها بازداشت و زندانی شده‌اند. جینا ام.ریموند وزیر بازرگانی ایالات متحده در بیانیه‌ای مطبوعاتی با اعلام این تحریم‌ها گفت: دنبال کردن علمی ‌نوآوری‌های بیوتکنولوژی و پزشکی می‌تواند نجات‌بخش جان انسان‌ها باشد. اما متاسفانه، جمهوری خلق چین از این فناوری‌ها را برای کنترل مردم خود و سرکوب گروه‌های اقلیت قومی‌و مذهبی استفاده می‌کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.