about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

به گفته کارشناسان، هوش مصنوعی می‌تواند انتقال انرژی در بریتانیا را تسریع کند، اما باید اعتماد این بخش را جلب کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گزارش «DNV» نشان داد که بخش انرژی باید بر عدم اعتماد به هوش مصنوعی (AI) غلبه کند تا اینکه این فناوری به طور مؤثر برای تسریع انتقال انرژی مورد استفاده قرار گیرد.

براساس مصاحبه با نمایندگان ارشد شرکت‌های انرژی در سراسر بریتانیا، تحقیقات DNV نشان داد در حالیکه هوش مصنوعی در حال حاضر در این بخش مورد استفاده قرار می‌گیرد، شرکت‌ها تا حد زیادی در مورد استفاده‌های جدید و ناپایدار آن محتاط هستند. مصاحبه شوندگان شامل پرسنل صنعت از مرکز اخلاق و نوآوری داده، «EnQuest»، گاز ملی، اپراتور سیستم برق شبکه ملی (ESO) و مرکز فناوری «Net Zero» و سایر سازمان‌ها هستند.

مقاله تحت عنوان «بینش‌های هوش مصنوعی : مقابله با چالش در سراسر سیستم انرژی بریتانیا» نشان داد که هوش مصنوعی می‌تواند به انتقال انرژی کمک کند و اینکه برای باز کردن پتانسیل آن نیاز به رویکردی در سطح صنعت به استانداردها و بهترین شیوه‌ها است.

در حالیکه هوش مصنوعی می‌تواند کلید پیشرفت و نوآوری در زنجیره تأمین انرژی باشد، کارشناسان اعلام کردند که ایجاد پایه‌های اعتماد به ارائه دهندگان راه‌حل‌های هوش مصنوعی و نتایج آن راه‌حل‌ها باید با توجه به رویدادهای ژئوپلیتیک اخیر اولویت‌بندی شود که بر نیاز کشورها به پایداری انرژی، امنیت و مقرون به صرفه بودن همزمان با داشتن هوش مصنوعی اشاره دارد. همچنین مشخص شد که سیاست‌های داده و فرهنگ صنعت موانع قابل توجهی را برای پذیرش گسترده آن ایجاد می‌کند.

در سطح صنعت بریتانیا، اشتراک داده‌ها به عنوان حوزه‌ای که نیاز به بیشترین پیشرفت دارد، شناسایی شد. از نظر فرهنگ، مشخص شد که جامعه مهندسی دارای سطح بالایی از ریسک‌گریزی و تحمل پایین در برابر خطا است.

هاری وامادوان (Hari Vamadevan)، معاون اجرایی و مدیر منطقه‌ای سیستم‌های انرژی  DNVدر بریتانیا و ایرلند گفت :

«برای استفاده واقعی از مزایای هوش مصنوعی در بخش انرژی، بسیار مهم است که به این فناوری اعتماد شود. 2 چالش اصلی برای دستیابی به این هدف وجود دارد : اطلاعات برای ارزیابی قابلیت اعتماد یک سیستم هوش مصنوعی و ارتباطات، برای انتقال شواهدی که به کاربران اجازه می‌دهد به سیستم‌ها اعتماد کنند.»

DNV سال‌ها تجربه در زمینه هوش مصنوعی دارد و جدیدترین روش‌های توصیه‌شده در مجموعه «دوقلوهای دیجیتال» آن، اکنون سیستم‌های مجهز به هوش مصنوعی را پوشش می‌دهد و چارچوبی را برای اطمینان از قابل اعتماد بودن و مدیریت مسئولانه این سیستم‌ها در طول چرخه عمرشان فراهم می‌کند.

ظهور هوش مصنوعی همچنین با افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی و پذیرش شتابان زیرساخت‌های متصل دیجیتالی که باعث نگرانی در مورد آسیب‌پذیری‌های صنعت در برابر تهدیدات سایبری شده، خطرات امنیت سایبری را در این بخش به همراه دارد.

شائون ریردان (Shaun Reardon)، رئیس بخش سیستم‌های صنعتی، امنیت سایبری در DNV اظهار داشت :

«دقت، در دسترس و قابل اعتماد بودن، فناوری‌های دیجیتال و ابزارهای هوش مصنوعی باید لحاظ شوند. اما آنها همچنین باید امن باشند. فن‌آوری‌های دیجیتال که قرار است به‌وسیله هوش مصنوعی تقویت شوند، به سیستم‌های کنترل و سایر فناوری‌های عملیاتی در صنعت انرژی متصل می‌شوند، جایی که ایمنی بسیار اهمیت دارد. صنعت باید ریسک امنیت سایبری را مدیریت و به امنیت این فناوری‌های حیاتی اعتماد کند.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد