about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی ذهن انسان ها را می خواند

محققان در تلاش برای راه اندازی سیستم های هوش مصنوعی جدیدی هستند که از آنها می توان برای خواندن ذهن انسان و پی بردن به آنچه در مغز افراد می گذرد، استفاده کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دستاوردهای دنیای هوش مصنوعی روز به روز در حال افزایش است و عرضه های متنوعی مانند گوشی های هوشمند، لوازم خانگی و غیره را درمی نوردد. اما اینکه هوش مصنوعی قادر به خواندن ذهن انسان باشد، پدیده ای منحصر به فرد و بی سابقه محسوب می شود.

دانشمندان ژاپنی می گویند برای اولین بار سیستم هوش مصنوعی طراحی کرده اند که قادر به درک امواج مغزی ذهن افراد است. آنها می گویند سیستم یادشده بر اساس تفکرات ذهن هر فرد می تواند تصویری را ترسیم کند. البته تصویر یادشده صرفا با هدف ساده سازی فعالیت های مغزی رسم می شود و نمی تواند نمایانگر تمامی فعل و انفعالات ذهنی پیچیده ذهن باشد.

این محققان نمونه هایی از این تصاویر ترسیم شده توسط سیستم هوش مصنوعی مذکور را نیز منتشر کرده اند که در آنها تصاویری از طبیعت و حروف الفبای انگلیسی که افراد در ذهن خود به آنها فکر می کرده اند قابل مشاهده است.

تکمیل این سیستم رویای درک نیات افراد بدون برقراری هرگونه ارتباط دوطرفه را ممکن می سازد. به بیان دیگر سیستم مذکور به اشخاص کمک می کند تا ماشین ها و تفکرات دیگر انسان ها را به طور آنی و بدون گفتگو یا حتی نگاه کردن به آنها بفهمند.

البته در چنین شرایطی حریم شخصی و امنیت انسان ها به طور جدی به خطر می افتد و زمینه برای برخوردهای جدی و حتی آغاز جنگ جهانی سوم ممکن می شود. 

تازه ترین ها
عرضه
1405/07/19 - 14:58- آسیا

عرضه استارلینک در هند باقیمت مناسب

ایلان ماسک چند روز قبل از عرضه اولیه سهام شرکت جیو توسط آمبانی، وعده داد که استارلینک در هند باقیمت مناسب عرضه شود.

شبیخون
1405/07/19 - 13:54- امنیت تلفن همراه

شبیخون بدافزارهای پیش‌نصب‌شده به دستگاه‌های اندروید ارزان‌قیمت

به گفته محققان، هزاران دستگاه اندروید ارزان با بدافزار از پیش نصب شده آلوده شدند.

عدم
1405/07/19 - 13:50- آمریکا

عدم آمادگی سازمان‌های فدرال آمریکا در مقابل خطرات امنیت سایبری

دفتر پاسخگویی دولت ایالات متحده هشدار داد که سازمان‌های فدرال برای خطرات امنیت سایبری ناشی از رایانه‌های کوانتومی آینده آماده نیستند.