about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رییس جمهور روسیه طی یک سخنرانی گفت: هرکسی در حوزه هوش مصنوعی به موفقیتی دست یابد، برجهان حکومت خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از راشاتودی، ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه معتقد است هر کسی که بتواند در توسعه هوش مصنوعی موفق شود، برجهان تسلط خواهد یافت.

 رییس جمهور روسیه روز گذشته هنگام سخنرانی برای دانشجویان روس گفت: توسعه هوش مصنوعی فرصت‌ها و تهدیدهای بیشماری فراهم می کند که درحال حاضر به سختی می توان آن‌ها را پیش بینی کرد.

همچنین او هشدار داد هر فردی که در این حوزه رهبری را به دست گیرد، برجهان حکومت خواهد کرد.  

وی افزود: هوش مصنوعی نه تنها آینده روسیه بلکه نوع بشر است. اما اگر کسی انحصار قدرت را به دست گیرد، این امر چندان مطلوب نخواهد رود.

از سوی دیگر پوتین قول داد که روسیه پیشرفت‌های خود در حوزه هوش مصنوعی را با کشورهای دیگر به اشتراک بگذارد.

علاوه براین موارد رییس جمهور روسیه درباره موضوعات مختلف دیگر از جمله فضا، بهداشت و قابلیت‌های مغز انسان نیز سخنرانی کرد.

او در بخشی از سخنرانی خود گفت: می توان از حرکت چشم ها برای عملیاتی کردن سیستم های مختلف استفاده کرد. همچنین احتمال تحلیل رفتار انسان در شرایط سخت مانند حضور در فضا را نیز ممکن می کند.

پوتین پیش بینی کرد در جنگ های آینده از پهپادها استفاده خواهد شد.

اظهارات پوتین در حالی بیان می‌شود که همزمان با رشد سریع هوش مصنوعی رهبران جهان نیز احساس می کنند باید در حوزه فناوری نیز پیشتاز باشند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.