about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی تومور مغزی را ردیابی می‌کند

اینتل قصد دارد با همکاری ۲۹ سازمان تحقیقاتی و پزشکی در سراسر جهان ردیابی تومورهای مغزی را به هوش مصنوعی آموزش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  به نقل از انگجت، هوش مصنوعی در ردیابی سرطان سینه، ریه و پوست از پزشکان دقیق‌تر عمل می‌کند.

اکنون گروهی از محققان اینتل با همکاری دانشگاه پنسیلوانیا قصد دارند با کمک هوش مصنوعی تومورهای مغزی را ردیابی کنند.

محققان دانشکده پزشکی این دانشگاه و ۲۹ سازمان تحقیقاتی و پزشکی در سراسر جهان با استفاده از سخت‌افزار و نرم‌افزار اینتل، یک مدل هوش مصنوعی را با بزرگ‌ترین مخزن اطلاعاتی درباره تومورهای مغزی آموزش می‌دهند. در این عملیات هیچ‌گونه اطلاعات حساس بیماران فاش نمی‌شود.

پروژه مذکور از روشی به نام یادگیری متحد(federated learing) استفاده می‌کند. در این روش الگوریتم هوش مصنوعی در سرورهای غیرمتمرکز آموزش می‌بینند. بنابراین بیمارستان‌ها می‌توانند بدون اشتراک‌گذاری اطلاعات بیماران با یکدیگر همکاری کنند.

با کمک این روش انستیتوهایی از آمریکا و کانادا، انگلیس، آلمان، هلند، سوئیس و هند می‌توانند مخزنی بزرگی از اطلاعات فراهم کنند.

جیسون مارتین مهندس ارشد اینتل دراین‌باره می‌گوید: پتانسیل استفاده از هوش مصنوعی برای ردیابی زودهنگام تومورهای مغزی بالا است. اما این امر نیازمند اطلاعاتی بسیار از وسیع‌تر از یک مخزن است.

هنوز مشخص نیست چه مدت طول می‌کشد تا این مدل هوش مصنوعی توسعه یابد اما سازمان سلامت ملی آمریکا بودجه ۱.۲ میلیون دلاری به آن اختصاص داده است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.