about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی تومور مغزی را ردیابی می‌کند

اینتل قصد دارد با همکاری ۲۹ سازمان تحقیقاتی و پزشکی در سراسر جهان ردیابی تومورهای مغزی را به هوش مصنوعی آموزش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  به نقل از انگجت، هوش مصنوعی در ردیابی سرطان سینه، ریه و پوست از پزشکان دقیق‌تر عمل می‌کند.

اکنون گروهی از محققان اینتل با همکاری دانشگاه پنسیلوانیا قصد دارند با کمک هوش مصنوعی تومورهای مغزی را ردیابی کنند.

محققان دانشکده پزشکی این دانشگاه و ۲۹ سازمان تحقیقاتی و پزشکی در سراسر جهان با استفاده از سخت‌افزار و نرم‌افزار اینتل، یک مدل هوش مصنوعی را با بزرگ‌ترین مخزن اطلاعاتی درباره تومورهای مغزی آموزش می‌دهند. در این عملیات هیچ‌گونه اطلاعات حساس بیماران فاش نمی‌شود.

پروژه مذکور از روشی به نام یادگیری متحد(federated learing) استفاده می‌کند. در این روش الگوریتم هوش مصنوعی در سرورهای غیرمتمرکز آموزش می‌بینند. بنابراین بیمارستان‌ها می‌توانند بدون اشتراک‌گذاری اطلاعات بیماران با یکدیگر همکاری کنند.

با کمک این روش انستیتوهایی از آمریکا و کانادا، انگلیس، آلمان، هلند، سوئیس و هند می‌توانند مخزنی بزرگی از اطلاعات فراهم کنند.

جیسون مارتین مهندس ارشد اینتل دراین‌باره می‌گوید: پتانسیل استفاده از هوش مصنوعی برای ردیابی زودهنگام تومورهای مغزی بالا است. اما این امر نیازمند اطلاعاتی بسیار از وسیع‌تر از یک مخزن است.

هنوز مشخص نیست چه مدت طول می‌کشد تا این مدل هوش مصنوعی توسعه یابد اما سازمان سلامت ملی آمریکا بودجه ۱.۲ میلیون دلاری به آن اختصاص داده است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.