about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

براساس نظرسنجی رویترز/ایپسوس، رشد سریع فناوری هوش مصنوعی می‌تواند آینده بشریت را در معرض خطر قرار دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، طبق نظرسنجی که از سوی رویترز و ایپسوس (Ipsos) انجام شده، بیش از دو سوم آمریکایی‌ها نگران تاثیرات منفی هوش مصنوعی هستند و ۶۱ درصد معتقدند که این فناوری می‌تواند تمدن را تهدید کند.

از آنجایی که چت‌جی‌پی‌تی به سریع‌ترین برنامه هوش مصنوعی در حال رشد در تمام دوران تبدیل شد، ادغام گسترده هوش مصنوعی در زندگی روزمره، این فناوری را به خط مقدم گفتمان عمومی تبدیل کرده است. چت‌جی‌پی‌تی یک مسابقه تسلیحاتی در زمینه هوش مصنوعی را آغاز کرده و با شرکت‌های بزرگ فناوری مانند مایکروسافت و گوگل که برای پیشی گرفتن از دستاورد‌های هوش مصنوعی یکدیگر رقابت می‌کنند.

قانون‌گذاران و شرکت‌های هوش مصنوعی نیز نگران هستند: سام آلتمن، مدیر عامل اوپن‌ای آی روز سه‌شنبه در کنگره آمریکا توضیحاتی ارائه داد و نگرانی‌های خود را در مورد سوء استفاده احتمالی از این فناوری ابراز کرد و خواستار تنظیم مقررات شد.

سناتور کوری بوکر، یکی از قانونگذارانی که در جلسه سه شنبه مجلس سنا در مورد استفاده از هوش مصنوعی سوالاتی در مورد چگونگی تنظیم هوش مصنوعی داشت، گفت: هیچ راهی برای گذاشتن این جن در بطری وجود ندارد. این فناوری اکنون در سطح جهانی در حال انفجار است.

نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان داد که تعداد آمریکایی‌هایی که پیامد‌های نامطلوب هوش مصنوعی را پیش‌بینی می‌کنند، سه برابر تعداد آمریکایی‌هایی است که این کار را نمی‌کنند. براساس این داده ها، ۶۱ درصد از پاسخ دهندگان بر این باورند که هوش مصنوعی خطراتی را برای بشریت به همراه دارد، در حالی که تنها ۲۲ درصد مخالف بودند و ۱۷ درصد نیز مطمئن نبودند.

کسانی که در سال ۲۰۲۰ به دونالد ترامپ رای دادند، سطوح بالاتری از نگرانی را ابراز کردند. ۷۰ درصد از رای دهندگان به ترامپ در مقایسه با ۶۰ درصد از رای دهندگان به جو بایدن موافق بودند که هوش مصنوعی می‌تواند نوع بشر را تهدید کند.

وقتی نوبت به باور‌های مذهبی می‌رسد،  ۳۲ درصد مسیحیان انجیلی به احتمال زیاد کاملا موافقند که هوش مصنوعی خطراتی را برای بشریت به همراه دارد، در مقایسه با ۲۴ درصد مسیحیان غیر انجیلی.

لاندون کلاین، مدیر سیاست آمریکا در موسسه آینده زندگی گفت: این آمار نشان دهنده نگرانی تعداد زیادی از آمریکایی‌ها در مورد تاثیرات منفی هوش مصنوعی است. ایلان ماسک، مدیر عامل تسلا خواستار توقف شش ماهه تحقیقات هوش مصنوعی شد. ما لحظه کنونی را شبیه به آغاز دوران هسته‌ای می‌بینیم.

در حالی که آمریکایی‌ها نگران هوش مصنوعی هستند، جرم و جنایت و اقتصاد در رتبه‌های بالاتری قرار دارند: ۷۷ درصد از افزایش بودجه پلیس برای مبارزه با جرم و جنایت صرف می‌شود و ۸۲ درصد نگران خطر رکود اقتصادی هستند.

کسانی که در این صنعت هستند می‌گویند که عموم مردم باید مزایای هوش مصنوعی را بیشتر درک کنند.

سباستین ترون، استاد علوم کامپیوتر در استنفورد که گوگل ایکس را تاسیس کرد، گفت: هوش مصنوعی کیفیت زندگی مردم را بالا می‌برد و به افراد کمک می‌کند تا با مهارت‌تر و کارآمدتر باشند. نگرانی‌ها بسیار مشروع هستند.


ایون استویکا، استاد دانشگاه برکلی که یکی از بنیانگذاران شرکت هوش مصنوعی Anyscale است، گفت: کاربرد‌های مثبت هوش مصنوعی، مانند ایجاد انقلاب در کشف دارو، به اندازه چت‌جی‌پی‌تی قابل مشاهده نیست. آمریکایی‌ها ممکن است متوجه نباشند که هوش مصنوعی در زندگی روزمره آن‌ها چه در خانه و چه در محل کار چقدر فراگیر است.

این نظرسنجی برخط از ۴ هزار و ۴۱۵ بزرگسال آمریکایی بین ۹ تا ۱۵ می‌انجام شد. فاصله اعتبار، معیار دقت، مثبت یا منفی ۲ درصد است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.