about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی، نخستین نماینده‌ زمین، روی مریخ

ایلان ماسک معتقد است به احتمال 30 درصد، اولین نماینده انسان روی مریخ، یک روبات خواهد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، دیجیاتو؛ چند وقتی است که رویای سفر به مریخ و قدم زدن روی کره‌ی سرخ رنگ از داخل کتاب‌های علمی-تخیلی یا فیلم‌های پر هزینه‌ی تابستانی بیرون آماده و بسیاری از شرکت‌های بزرگ تکنولوژی در تلاشند تا هر طور شده رسیدن به این دستاورد دست نیافتی را ممکن کنند.

ایلان ماسک و کمپانی خصوصی فضایی‌اش یکی از همین شرکت‌ها به شمار می‌روند. تا به حال برنامه، رندر و نقشه‌های بسیاری توسط ایلان ماسک یا تیمش در فضای مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد ماموریت سفر به مریخ در برنامه‌های آینده اسپیس اکس قطعاً جای گرفته است.

اینکه یک انسان بتواند برای اولین بار قلمرو بشر را از زمین و ماه به کره‌ی دیگری برساند، مسلماً اتفاق فوق العاده‌ای خواهد بود اما این احتمال وجود دارد که اولین نماینده‌ی زمین روی مریخ هوش مصنوعی باشد.

چندی پیش یکی از کاربران توییتر با مشاهده‌ی چالش‌های پیش روی سفر انسان به مریخ، تصور می‌کرد که در ابتدا ارسال ماشین‌ها به سیاره سرخ می‌تواند گزینه مناسبی باشد تا تمامی شرایط برای فرود بدون خطر انسانها را فراهم آورد.

همین کاربر سعی کرد که نظر ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس اکس را در این باره بپرسد و با انتشار پستی در همین شبکه اجتماعی از او سوال کرد چند درصد احتمال دارد که اولین مسافر سیاره‌ی سرخ هوش مصنوعی باشد.

جالب اینجاست که بنیانگذار تسلا، بورینگ کمپانی و اسپیس اکس، سریعاً پاسخی ارائه داد و سعی کرد با ۳ کاراکتر، تمامی ابهامات پیش روی کاربران کنجکاو را از بین ببرد.

او باور دارد که ۳۰ درصد احتمال دارد اولین نماینده‌ی زمین روی مریخ هوش مصنوعی باشد و ممکن است این ربات سعی کند مدتی نیز در این سیاره سکنی گزیند تا فعالیت‌ها یا آزمایشات بسیاری مهمی را انجام دهد.

البته اینکه اولین ساکن مریخ چه نوعی رباتی است خود سوال دیگری می‌طلبد و با توجه به پیشرفت‌های انسان در حوزه‌ی رباتیک ممکن است پاسخ‌هایی زیادی داشته باشد. مطمئناً در آن زمان نیز ایلان ماسک ساکت نخواهد ماند و توییت دیگری در این باره منتشر خواهد کرد. البته او پیش از این نیز گفته بود که ۷۰ درصد احتمال دارد خودش اولین مسافر مریخ باشد.

تازه ترین ها
حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

شرکت
1405/05/20 - 15:18- هوش مصنوعي

شرکت اوپن‌اِی‌آی در حال گسترش برنامه مشارکت سایبری است

شرکت اوپن‌اِی‌آی در حال گسترش برنامه مشارکت سایبری برای دسترسی شرکت‌ها و مشاوران امنیت سایبری به مدل‌های سایبری است.

توسعه
1405/05/20 - 14:00- اروپا

توسعه سرویس ملی توسط پلیس بریتانیا برای دسترسی به داده‌ها

پلیس بریتانیا درحال‌توسعه یک سرویس ملی است که به نیروها اجازه می‌دهد به اطلاعات و داده‌های پلیسی دسترسی داشته باشند.