about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

هوشمند کردن خودروها توسط یک هکر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این شرکت به دنبال طراحی یک کیت است که با استفاده از آن بتوان خودروهای عادی را هم به خودروهای نیمه‌هوشمند تبدیل کرد تا رانندگی در بخش‌هایی از مسیر بدون نیاز به راننده و به‌طور خودکار ممکن شود.

هاتز فعالیت خود در این زمینه را از اکتبر سال گذشته آغاز کرد و در اولین گام یک خودروی 2016 Acura ILX، چند دوربین و برخی تجهیزات دیگر خریداری کرد و کار برای ساخت خودروی هوشمند را از گاراژ محل سکونت خود در شهر سان‌فرانسیسکو آغاز کرد.

وی امیدوار است تا قبل از پایان سال 2016 مجموعه‌ای شامل کیت و چند دوربین را عرضه کند که با نصب آن‌ها بر روی هر خودرویی بتوان آن را نیمه‌هوشمند نمود. انتظار می‌رود قیمت این مجموعه کمتر از هزار دلار بوده و نصب آن‌هم آسان باشد.

جرج هاتز زمانی که تنها 17 سال سن داشت، راهی برای هک کردن آیفون پیدا کرد تا مشترکان همه اپراتورهای تلفن همراه و نه‌فقط AT&T بتوانند از آن استفاده کنند. اپل در ابتدای عرضه آیفون آن را به‌گونه‌ای طراحی کرده بود که تنها برای مشترکان شرکت مخابراتی AT&T قابل‌استفاده بود. هک کردن پلی استیشن 3 باعث شد شرکت سونی وی را تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

این هکر باهوش که سابقه کار در گوگل و فیس‌بوک را هم برای مدت کوتاهی دارد، مدتی در رشته علوم رایانه در دانشگاه کارنگی ملون تحصیل کرد، اما بدون دریافت مدرک لیسانس ترک تحصیل کرد. وی در مصاحبه با سی‌ان‌ان دانشگاه را بزرگ‌ترین کلاه‌برداری تاریخ توصیف کرده است.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.