about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هوشمند سازی جامعه دانشگاهی چین

یکی از دانشگاه‌های چین در حال بروزرسانی سامانه‌های خود است تا به طور کامل از 5 جی و هوش مصنوعی پشتیبانی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یکی از دانشگاه‌های چین محیط خود را ارتقا داده و هم‌اکنون از 5 جی و هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کند. این دانشگاه هم‌اکنون به محلی هوشمند، ایمن و مجهز به فناوری‌های پیشرو تبدیل شده است. این تغییر توسط شرکت نینگبو (Ningbo)، یکی از زیرشاخه‌های چاینا موبایل (China Mobile) و بر پایه قراردادی میان آن و دانشگاه ژجیانگ وانلی صورت گرفته است.

دانشجوهای دانشگاه مذکور از این پس می‌توانند از مزایایی مانند سامانه‌های امنیتی هوشمند در خوابگاه و محیط آموزشی بهره ببرند. درها بروز شده و از قفل‌های بی‌سیم الکتریکی بهره می‌برند. بنابراین تنها دانشجویان و کارمندان از طریق اسکن صورت توسط یک هوش مصنوعی می‌توانند به محیط وارد گردند.

تا پیش از این دانشگاه مذکور تنها در مناطقی خاص از محوطه‌ی خود از 5 جی پشتیبانی می‌کرد؛ اما پس از تکمیل طرح، به عنوان اولین مرکز آموزشی با پوشش 5 جی و هوش مصنوعی در جهان شناخته شد.

نینگبو تنها به هوشمند سازی درها و اسکن چهره اکتفا نکرده و در حال بهینه‌سازی کلاس‌ها و آزمایشگاه‌ها به منظور هوشمند سازی آن‌ها است. برای مثال دانشگاه ژجیانگ وانلی قصد دارد از واقعیت مجازی بستر 5 جی به منظور بهبود کیفیت آموزشی استفاده کند. این مسئله شامل وسایل آموزشی هوش مصنوعی، کلاس‌های هولوگرافی و موارد دیگر می‌شود. همچنین آزمایشگاهی به منظور گسترش و آموزش فناوری‌های مبتنی بر 5 جی نیز تأسیس خواهد شد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.