about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هوشمند سازی تجهیزات نظامی فرانسه

فرانسه قصد دارد با استفاده از هوش مصنوعی نسل بعدی جنگنده های خود را تقویت کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ فلورنس پارلی (Florence Parly)، وزیر نیروهای مسلح فرانسه اعلام کرد این کشور قصد دارد به منظور توسعه ی هوش مصنوعی به عنوان بخشی از نوآوری های توسعه سلاح های آینده، 123 میلیون دلار در این زمینه سرمایه گذاری کند.

پارلی توضیح داد دولت فرانسه به منظور به کارگیری هوش مصنوعی در هواپیماهای نظامی، طرح «همکاری انسان و رایانه» (Man-Machine Teaming) راه اندازی کرد. همکاری انسان و رایانه به عنوان بخشی از چشم انداز این کشور برای استفاده از دستاورد یاد شده در تسلیحات شناخته می شود.

وزیر نیروهای مسلح فرانسه همچنین از ایجاد سازمان نوآوری های دفاعی خبر داد که امکان همکاری با استارتاپ ها، شرکت های غیر نظامی و اروپایی را فراهم می کند.

وی ادامه داد، نیمی از بودجه ی سالانه ی در نظر گرفته برای هوش مصنوعی در زمینه ی تحقیق و مطالعه هزینه می شود. همچنین حدود 10 میلیون یوروی آن نیز به آزمایش و ادغام فناوری ها اختصاص می‌یابد. از طرفی تا سال 2022، 50 متخصص این حوزه در دفتر «DGA» استخدام خواهند شد و توسعه ی غیرنظامی این دستاورد نیز ادامه پیدا می کند.

هدف طرح یاد شده ایجاد راهبردهای نوآورانه ی پنهان ماندن و مقابله با سامانه های دفاع هوایی برای جنگنده ها و پهپادها است.

هواپیماهای آینده ای که در بازه ی 2025 تا 2030 تولید و به پرواز در می آیند، دارای حسگرهای بسیار دقیق و پیشرفته هستند. این سامانه ها حجم عظیمی از اطلاعات را به وجود می آورند که باید به صورت لحظه ای پردازش شده، با یکدیگر ادغام گردند. به علاوه این تحقیقات به سامانه ها اجازه می دهند داده های تاریخی و دیگر اطلاعات مورد نیاز را از یک فضای ابری مبارزاتی به دست آورد.

در جهانی که به صورت پیوسته پیچیده تر می شوند، انسان ها باید مدیریت سامانه ها را در اختیار گرفته، در حلقه ی تصمیم گیری باقی بمانند. یکی از فاکتورهای اصلی هوش مصنوعی ارائه تصمیم های قوی، بر پایه ی اطلاعات نمایش داده شده به خلبان است، نه فقط پردازش داده ها.

هوش مصنوعی نقش بسیار مهمی را در سلاح های آینده ایفا می کند. انتظار می رود این فناوری پیش از هر چیز در حوزه ی جمع آوری داده، امنیت سایبری، مبارزات مشترک زمینی و هوایی، جنگ افزارهای ضد مین، تعمیر و نگهداری از تجهیزات به کار گرفته شوند. با وجود این چشم انداز فرانسه بهره مندی از آن در 4 بخش، حسگرهای اطلاعات و شناسایی، مسیریابی خودکار در محیط های پیچیده، عملیات های مشترک بین تجهیزات خودمختار و مدیریت شده توسط انسان و رابط بشر و رایانه در کابین خلبان است.

طرح مورد بحث به یک بستر خاص محدود نخواهد شد و در هر دو جنگنده های خودمختار و غیر خودمختار به کار گرفته می شوند. همچنین اعلام شد اولین نمونه ی آن در سال 2025 آماده ی بهره برداری می شود و تا 2030 گسترش پیدا می کند.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.