about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پس از سامسونگ و اوپو، اکنون هواوی نیز با هدف استفاده‌ی متقابل از گواهی‌های حق‌اختراع نوکیا، با این شرکت قرارداد همکاری منعقد کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ هواوی و نوکیا از تمدید قرارداد مجوزهای حق‌اختراع بین هردو برند خبر دادند اما جزئیات زیادی درمورد این همکاری اعلام نشد؛ زیرا مفاد قرارداد مذکور، محرمانه است. هواوی و اوپو مدتی قبل از امضای قراردادهای استفاده‌ی متقابل از پتنت‌های یکدیگر خبر داده بودند. قرارداد حق‌اختراع اوپو و هواوی، پتنت‌های اولیه‌ی استانداردهای ارتباط سلولی را پوشش می‌دهد که شامل استانداردهای 5G نیز می‌شود. هواوی و سامسونگ نیز قرارداد مشابهی درمورد پتنت‌های خود معقد کرده‌اند. غول فناوری کره‌ی جنوبی ماه گذشته ۹۸ پتنت خود را در ایالات‌متحده به هواوی منتقل کرد. این شرکت تاکنون جمعاً ۱۷۹ گواهی حق‌اختراع را انتقال داده است که درواقع بخشی از مفاد قرارداد پتنت‌های میان دو شرکت است.
هواوی می‌گوید:

معمولاً برندهای بزرگ هم حق‌اختراع را دراختیار دارند و هم کاربر. بنابراین مجوز بین برندهای بزرگ معمولاً متقابل است و پرداخت هزینه‌ی مجوز نیز بستگی به ارزش ثبت‌اختراع و شرایط بازار هر دوطرف دارد.
 

هواوی سهم منصفانه‌ای از ارتباطات جهانی دراختیار دارد
به گزارش Gizchina، حدود ۳۵۰ میلیون گوشی هوشمند 5G و ۱۵ میلیون خودرو هوشمند در سال ۲۰۲۲ از هواوی مجوزهایی برای استفاده از پتنت‌های این شرکت دریافت کرده‌اند. علاوه‌براین حدود ۳۰ میلیون پایانه‌ی دسترسی پهن‌باند برای کاربران خانگی از این برند چینی مجوز گرفته‌اند که ۴۵ درصد از تبادل داده‌های جهان را تشکیل می‌دهد. با وجود ممنوعیت‌هایی که ایالات‌متحده علیه هواوی وضع کرده است، این برند چینی سهم عادلانه‌ای در ارتباطات جهانی دارد. البته سهم این شرکت می‌توانست خیلی بیشتر باشد اما ایالات‌متحده سعی کرد با اقدامات خود اطمینان حاصل کند که چنین اتفاقی رخ ندهد.

هواوی درحال‌حاضر حدود ۱۰ درصد از پتنت‌های 4G جهان را دراختیار دارد. این شرکت همچنین حدود ۲۰ درصد از پتنت‌های وای‌فای ۶، فناوری 5G و H.266 را به خود اختصاص داده است. علاوه‌براین حدود ۳۰ درصد از گواهی‌های حق‌اختراع OTN و 10G PON و حدود ۲۰ درصد از پتنت‌های IETF متعلق به این شرکت است.

هواوی دراین رابطه گفت:

سال ۲۰۲۲ ما بیش‌از ۲۰ قرارداد مجوز استفاده از پتنت‌های مختلف ازجمله حق‌اختراع‌های مربوط به تلفن‌های همراه، خودروهای هوشمند، شبکه‌ها، اینترنت اشیاء و غیره را امضا کرده‌ایم.
-
غول فناوری چینی علاوه‌براین مجوز ارائه‌ی فناوری‌های پیشرفته‌ی خود را به برندهای معروف خودروساز ازجمله آئودی، مرسدس‌بنز، بی‌ام‌و، پورشه، رنو، سوزوکی، لامبورگینی، سوبارو و بنتلی، دراختیار دارد.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .