about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

. آخرین شایعات منتشرشده حاکی از تأسیس یک مرکز پژوهشی جدید از سوی هواوی در کره جنوبی با حضور برخی از کارکنان پیشین انویدیا است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ علی‌رغم مشکلات هواوی با دولت آمریکا، هنوز این کمپانی قادر به فروش گوشی‌های خود خارج از چین است و این کمپانی می‌کوشد راه‌های تازه‌ای برای جبران فرصت‌های ازدست‌رفته پیدا کند.

هرچند گفته می‌شود هواوی به دنبال ورود به بازار پردازنده‌های گرافیکی مجزا است، اما کارت‌های گرافیک گیمینگ یا پردازنده‌های گرافیکی معمولی مطرح نیستند و همه‌چیز به پردازنده‌های گرافیکی و شتاب دهنده‌های گرافیکی مخصوص سرور، محاسبات تحت کلاد و هوش مصنوعی مربوط می‌شود. به‌این‌ترتیب ممکن است هواوی بخواهد سهمی از این بازار را به دست بیاورد که هم‌اکنون انویدیا یکه‌تاز آن است.

منابعی در این صنعت مدعی شده‌اند هواوی از سال 2012 میلادی توسعه پردازنده‌های گرافیکی اختصاصی خود را دنبال می‌کند و در زمان ممکن شاهد معرفی آن به جهانیان خواهیم بود.

همچنین این احتمال وجود دارد که هواوی به دنبال توسعه پردازنده گرافیکی اختصاصی برای تأمین نیازهای خود در بخش سرویس‌های تحت کلاد باشد تا از شرکت‌های آمریکایی بی‌نیاز شود. درهرصورت به نظر می‌رسد هواوی پتانسیل لازم برای توسعه پردازنده گرافیکی مجزا را داشته باشد اما باید دید پتنت های پردازنده‌های گرافیکی که عمدتاً از سوی کمپانی‌های آمریکایی به ثبت رسیده‌اند، چه تأثیر بر تلاش‌های انویدیا می‌گذارند.

البته می‌دانیم هواوی در چیپست های موبایل اختصاصی خود از پردازنده‌های گرافیکی و هسته‌های پردازشی طراحی‌شده توسط کمپانی‌های دیگر استفاده می‌کند، پس به‌کارگیری آن در چیپست های موبایل فعلاً متصور نیست.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.