about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

هواوی از بلندگوی هوشمند خود رونمایی کرد

هواوی در جریان مراسم معرفی سری میت 20 در چین، از یک بلندگوی هوشمند رونمایی کرد که شباهت بسیار زیادی به هوم پاد کمپانی اپل دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دو هفته پیش هواوی رویداد معرفی سری میت 20 خود را برگزار کرد و طی آن چندین محصول را معرفی نمود. در جریان این رویداد، هواوی از میت 20، میت 20 پرو و میت 20 ایکس رونمایی کرد تا قابلیت‌های ویژه‌ی سری میت 20 خود را به رخ رقبایش بکشد. حال کمپانی چینی، در جریان مراسم معرفی سری میت 20 در چین، از یک بلندگوی هوشمند رونمایی کرده که شباهت بسیار زیادی به هوم پاد کمپانی اپل دارد.

البته همین کمپانی در جریان نمایشگاه IFA امسال از بلندگویی به نام معکب هوشمند رونمایی نمود که کمی بلندتر از گوگل هوم بود و از دستیار هوشمند آمازون یعنی آلکسا استفاده می‌کرد. با این وجود، اسپیکر هوشمند جدید شرکت هواوی که از یک دستیار صوتی هوشمند مخصوص استفاده می‌کند، Xiaoyi نام دارد.

روی بدنه‌ی این بلندگو، ۴ کلید فیزیکی بی صدا، مثبت، منفی و تماس به چشم می‌خورد که هر کدام وظایف متنوعی برایشان در نظر گرفته شده. دکمه‌ی تماس در واقع کلیدی است که دسترسی سریع به سیستم تلفنی این بلندگو را میسر می‌کند و کاربر می‌تواند بدین شکل سریعاً با مخاطب موردنظر خود بدون نیاز به گجت دیگری، ارتباط برقرار کند.

این اسپیکر هوشمند از تکنولوژی صوتی Histen برای سازگاری صدای صوتی با محیط پیرامونش بهره می‌برد و بدین شکل برند دانمارکی Dynaudio سعی کرده با همکاری هواوی، صوت و آکوستیک اسپیکر Xiaoyi را در محیط پیرامونش مهندسی نماید.

این بلندگوی ۱۰ واتی، از سخت افزار های-فای ۲.۲۵ اینچی  به همراه ۶ میکروفون جداگانه برای تشخیص صوت کاربران بهره می‌برد و با استفاده از آنها همانند بلندگوی هوشمند گوگل هوم می‌تواند کاربران مختلف ساکن یک خانه را بر اساس صدای آنها تشخیص دهد.

این اسپیکر هوشمند نسبت به همتایان دیگر برند‌ها رقیب  از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است و علاقه‌مندان قادر خواهند بود با پرداخت هزینه‌ای معادل ۵۸ دلار، آن را خریداری کنند. البته باید در نظر داشت که Xiaoyi تنها برای بازار چین عرضه خواهد شد و تنها ساکنین چین می‌تواننداز آن استفاده کنند.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.