about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هنوز گزینه حمله سایبری به فیس‌بوک روی میز است

برخی از تحلیلگران و کارشناسان بر این باورند که هنوز احتمال حمله سایبری در قطعی و اختلالات گسترده‌ای که هفته پیش در فیس‌بوک و اینستاگرام به وجود آمد، به قوت خود باقی است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری به دنبال این هستند که آیا واقعاً حمله سایبری موجب قطعی و اختلال در شبکه اجتماعی فیس‌بوک و زیرمجموعه‌هایش نظیر اینستاگرام در هفته اخیر شده است یا خیر.

هفته گذشته بود که شبکه اجتماعی اینستاگرام و فیس‌بوک با قطعی و اختلالات گسترده‌ای مواجه شد و دسترسی خیل عظیمی از کاربران را با مشکل روبه‌رو کرد. همان زمان بود که بسیاری از کارشناسان و کاربران از احتمال حملات سایبری به فیس‌بوک و اینستاگرام سخن گفته و خبر دادند اما چند روز بعدازاین گمانه زنی‌ها خود فیس‌بوک اعلام کرد که هیچ حمله سایبری در کار نبوده و این احتمال را به‌طورکلی رد و تکذیب کرد. حالا بسیاری از تحلیلگران بر این باورند بااینکه فیس‌بوک تمامی احتمالات حملات سایبری به سرورهای این غول شبکه اجتماعی را رد کرده اما درعین‌حال هیچ شفاف‌سازی در مورد علت این حادثه نکرده و هنوز ابهامات گسترده‌ای در مورد قطعی و اختلال گسترده‌ای که هفته پیش برای فیس‌بوک و اینستاگرام ایجاد شد وجود دارد.

بسیاری از آن‌ها بر این باورند که تنها فاکتور زمان می‌تواند علت واقعی چالش به وجود آمده برای فیس‌بوک را مشخص کند اما متخصصان احتمال حمله سایبری را با اینکه فیس‌بوک آن را به‌طورکلی تکذیب کرده است از تخمین و گمانه‌زنی‌های خود خارج نمی‌کنند به‌عنوان‌مثال مکس ایزا، استاد رایانه در دانشگاه سنترال لنکشایر، می‌گوید برخلاف گزارش‌هایی که فیس‌بوک در مورد اختلال سرورها و افزایش حجم داده در آن‌ها را منتشر کرده و ارائه داده است هنوز احتمال زیادی وجود دارد که این قطعی و اختلالات براثر عملیات خرابکارانه مجرمان سایبری صورت گرفته باشد چراکه در موارد مشابهی که در سال‌های اخیر برای غول‌های تکنولوژی به وجود آمده است، می‌توان دریافت که بعد از مدت‌ها آن‌ها متوجه شدند که قطعی در سرویس‌های شأن به خاطر حملات DDoS بوده است.

البته وی خاطرنشان کرده است که تا زمانی که تحقیقات و بررسی‌های کامل و دقیقی بر روی این مشکل انجام‌نشده است نمی‌توان به‌صورت جدی و قطعی اظهارنظری در مورد علت قطعی و اختلالات گسترده‌ای که برای فیس‌بوک و اینستاگرام به وجود آمده داشت.

بااین‌حال وی معتقد است که حتی اگر این اختلالات به خاطر مشکلات داخلی فیس‌بوک هم به وجود آمده باشد و حمله سایبری در کار نبوده باشد، بازهم ممکن است مجرمان سایبری از حساب کاربری کاربران فیس‌بوک و اینستاگرام سو استفاده کرده و از فرصت قطعی و اختلال گسترده بهره جسته و داده‌های کاربران را تحت کنترل و فرمان خود گرفته باشند. وی می‌گوید بدین ترتیب احتمال این وجود دارد که هم‌اکنون اطلاعات شخصی و حریم خصوصی کاربران اینستاگرام و فیس‌بوک در خطر باشد.

بر اساس گزارش مجله فوربس، ادوارد گایلین، به‌عنوان یک مشاور امنیتی و افسر پلیس بازنشسته نیز که با توضیحات فیس‌بوک قانع نشده و هنوز احتمال حملات سایبری به سرورهای این شبکه اجتماعی را بالا می‌داند، می‌گوید که ابهامات زیادی در مورد اظهارات سخنگوی فیس‌بوک وجود دارد و این امر اعتماد به سخنان این غول فناوری را دشوارتر می‌کند.

حال این سؤال در ذهن بسیاری از کاربران به وجود می‌آید که در صورت پذیرش فرضیه حمله سایبری به سرورهای فیس‌بوک چه کسی است ممکن است به آن حمله کند؟

در پاسخ به این سؤال بسیاری از کارشناسان معتقدند مجرمان سایبری در سطح کشوری و با حمایت برخی از دولت‌ها می‌توانند در این حمله نقش داشته باشند چراکه فیس‌بوک به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و پررنگ‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که به‌عنوان پلتفرم رسانه‌ای تأثیرات سیاسی مهم و بزرگی برای دولت و جوامع مختلف دارد و از تأثیرگذاری زیادی نیز بر روند انتخابات و رأی‌گیری‌های سیاسی مختلف برخوردار است به همین دلیل احتمال زیادی وجود دارد که مجرمان سایبری با اهداف و انگیزه‌های مختلف به سمت‌وسوی هک و نفوذ به اطلاعات شخصی و هویتی کاربران عضو فیس‌بوک و اینستاگرام ترغیب شوند. اما به‌هرحال هنوز نمی‌توان اظهار نظر قطعی در این مورد کرد چراکه هنوز شواهد دال بر حمله سایبری در این رخداد وجود ندارد و تنها بر اساس فرضیه برخی از تحلیلگران، می‌توان گفت که کشورها یا دولت‌های مختلفی پشت پرده فرضیه حمله سایبری به سرورهای فیس‌بوک بودند که احتمال می‌دادند این شبکه اجتماعی با پلتفرم و محبوبیت گسترده‌ای که در اختیار دارد می‌تواند تأثیرگذاری زیادی بر مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آن‌ها گذاشته و تهدیداتی برای آن‌ها به وجود بیاورد.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.