about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته کارشناسان، مردم هند طعمه کلاهبرداری‌های ارزهای دیجیتال شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با افزایش محبوبیت ارزهای دیجیتال، کلاهبرداری‌های مربوط به آن نیز افزایش می‌یابد. بسیاری از مردم هند از جمله حیدرآباد طعمه کلاهبرداری‌ها شده‌اند.

برخی کلاهبرداران وب‌سایت‌هایی راه‌اندازی می‌کنند تا سرمایه‌گذاران را متقاعد به انتقال وجوه با ارائه بازدهی سودآور به آنها کنند.

بسیاری که قادر به مقاومت در برابر بازده بالا نیستند، هزاران و گاهی میلیون‌ها روپیه را به کلاهبرداران می‌دهند.

در یکی از این موارد، کاماگونی دیپیکا (Kammagoni Deepika)، یک دانشجوی دختر از حیدرآباد هند، بیش از 1.9 میلیون روپیه ضرر کرد.

طبق گزارش وبگاه تخصصی «TOI»، دیپیکا در 11 ژوئن سال جاری یک درخواست دوستی در اینستاگرام از آی‌دی «natasha_Smith_4444» دریافت کرد. ارسال کننده درخواست، خود را ناتاشا، یک معامله‌گر باینری و مشاور بیت‌کوین معرفی کرده بود.

در طول مکالمه آنلاین، ناتاشا دیپیکا را متقاعد کرد تا با وعده سود کلان، در تجارت بیت‌کوین سرمایه‌گذاری و از او خواست تا وجوه را به شناسه‌های مختلف «UPI» منتقل کند. سپس او شماره واتس‌آپ دیپیکا را درخواست و یک شناسه کیف پول در برنامه پیام‌رسان ارسال کرد.

دیپیکا خیلی زود نامه‌ای دریافت کرد که از او می‌خواست 2000 دلار به عنوان مالیات و هزینه‌ای برای واریز سود منتقل کند. وقتی او گفت که پولی برای انتقال ندارد، کلاهبردار او را در اینستاگرام و واتس‌آپ بلاک کرد.

او پس از اینکه متوجه شد قربانی کلاهبرداری شده، برای شکایت به واحد جرایم سایبری مراجعه کرد.

TOI به نقل از مقامات پلیس جرایم سایبری سایبرآباد گفت که هر هفته 2 مورد از این دست گزارش می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد