about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دولت و کشور هند سرمایه گذاری ها و برنامه های زیادی را برای پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی درنظر گرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مسیر هند برای  تبدیل شدن به یکی از قدرت های برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی با چارچوب هایی آغاز خواهد شد که می تواند در بخش های مختلف زندگی مورد استفاده قرار بگیرد. 
دولت نیز با همکاری مرکز توسعه محاسبات پیشرفت هند، ابر کامپیوتری را طراحی کرده است که می تواند به فریم ورک هوش مصنوعی کمک بسیار بزرگی کند.
هند در سرتاسر جهان به عنوان یکی از کشور هایی شناخته می شود که متخصصان هوش مصنوعی زیادی دارد. 
این کشور شبکه بزرگی از شرکت های استارتآپ را در اختیار دارد که محصولات زیادی تولید می کنند. اما نبود یک سیستم محاسباتی قوی از نقاط ضعف آن ها به شمار می رود. بنابراین آن ها در حال کار کردن بر روی دست یافتن به این مهم هستند.


استفاده از یک سیستم محاسباتی قوی در شرکت های مربوطه، می تواند محصولات آن ها را تبدیل به محصولاتی با کلاس جهانی کند.


باور بر آن است که هوش مصنوعی می تواند نقش کلیدی را حتی در اداره دولت ایفا کند. 
هوش مصنوعی استفاده های زیادی دارد. از این فناوری می توان در حوزه های رفاه اجتماعی، سیاست گذاری و خدمات درمانی بهره برد. 
کشور هایی مانند چین و  آمریکا فعالیت های زیادی را در این زمینه داشته اند.


پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی و به کارگیری الگوریتم های پیچیده، نیاز مند بهره گیری از ابر کامپیوتر های پیشرفته است.


حدود 500 عدد از این ابر کامپیوتر ها در دنیا موجود است که بیشتر آن ها در اختیار چین قرار دارد و  حدود 150 تای آن مورد استفاده ایالت متحده است.
سهم هند از این ابرکامپیوتر ها تنها 2 عدد است که یکی از آن ها هم اکنون در حوزه پیش بینی آب و هوا مورد استفاده قرار دارد.
هند برنامه های زیادی را برای پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی طرح ریزی کرده است و دولت این کشور نیز سرمایه گذاری های زیادی را بر روی این حوزه در نظر گرفته است .
 

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.