about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

همکاری IBM و Cisco در اینترنت اشیا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت‌های آی. بی. اِم و سیسکو اعلام کردند که در همکاری با یکدیگر اقدام به ترکیب فناوری‌های اینترنت اشیا واتسون (IBM’s Watson IoT)، بیزینس آنالیتیک 1 (business analytics) و اج آنالیتیک2 سیسکو (Cisco’s edge analytics) کرده‌اند تا داده‌ها با دقت و عملکرد بهتری در لبه‌ی شبکه موردبررسی قرار گیرند. این کار با هدف سرعت بخشیدن به تجزیه‌وتحلیل داده صورت می‌گیرد و به مشتریان اجازه خواهد داد دسترسی سریع‌تری به اطلاعات داشته باشند.
بر اساس گزارش آی. بی. ام، سازمان‌ها تلاش می‌کنند تا از داده‌ها به‌عنوان ابزارهای هوشمند و متصل به شبکه‌های شرکت، استفاده‌ی بهتری بکنند؛ اما یکی از مشکلات این موضوع روند جمع‌آوری اطلاعات است.
کریس اُ کانر (Chris O Conner)، مدیرکل اینترنت اشیا آی. بی. اِم، در وب‌گاه این شرکت نوشته است: «امروزه، در نوعی از گسترش صنعت، تنها یک درصد از داده‌های اینترنت اشیا موردبررسی قرار می‌گیرند. پردازش‌های منسوخ و مشکلاتی که در سامانه‌های اینترنت اشیا امروزی وجود دارد، بررسی 99 درصد باقی‌مانده را بسیار هزینه‌بر کرده است.»
کانر برای نشان دادن سختی ارسال و دریافت داده‌ها برای تجزیه‌وتحلیل به سامانه‌های مرکزی، به سکوهای حفاری دریایی اشاره کرد. همچنین در زیرساخت‌های  قدیمی صنایع دیگر، پهنای باند و هزینه‌ی محدود بازیابی اطلاعات را با مشکل مواجه می‌کند. سیسکو و آی. بی. اِم راه‌حل این موضوع را استفاده از پردازش‌های لبه‌ی شبکه می‌دانند.
مالا آناند (Mala Anand)، معاون ارشد مدیر، بخش گروه داده و پلتفرم تجزیه‌وتحلیل سیسکو، گفت: «سیسکو و آی. بی. ام با همکاری یکدیگر، امکانی را فراهم می‌کنند تا داده‌ها برای تصمیم‌گیری، در زمان واقعی در اختیار کاربر اقرار بگیرد. این ویژگی حتی داده‌هایی را که قبلاً نادیده گرفته می‌شد را موردبررسی قرار می‌دهد.»
آناند افزود: «با توجه به مقدار زیادی از داده‌ها که در لبه‌ی شبکه قرار دارند، استفاده از زیرساخت‌های تجزیه‌وتحلیل سیسکو، راهی مقرون به‌صرفه برای به دست آوردن بینش در زمان واقعی است.»
یکی دیگر از استفاده‌های فناوری ذکر شده در شبکه‌های مخابراتی است. آی. بی. اِم و سیسکو در حال همکاری با شرکت مخابرتی بل کانادا (Bell Canada) هستند تا اینترنت اشیای واتسون و اج آنالیتیک سیسکو را به نسل چهارم اینترنت همراه بیاورند. این موضوع به کاربران اجازه می‌دهد در زمان واقعی به جمع‌آوری اطلاعات خود بپردازند.

_____________________________

1- بیزینس آنالیتیک، به مهارت، فناوری، شیوه‌هایی برای چرخه‌ی اکتشاف و بررسی عملکرد کسب‌وکار در گذشته، برای به دست آوردن یک نقشه و برنامه‌ریزی کسب‌وکار برای آینده است.
2- اج آنالیتیک، یک رویکرد جمع‌آوری و تجزیه‌وتحلیل داده است. در این رویکرد به‌جای انتظار برای دریافت جواب از دیتاسنتر مرکزی، محاسبات تحلیلی داده در یک حسگر، سوئیچ شبکه یا دستگاه‌های مشابه انجام می‌شود.

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.