about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری گوگل، فورد و اوبر برای ساخت خودرو

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ازجمله شرکت‌های همکار در این زمینه می‌توان به ورد، گوگل، اوبر، لیفت و ولوو اشاره کرد. این شرکت‌ها در کنار هم مجموعه‌ای موسوم به ائتلاف خودروهای خودران برای خیابان‌های امن‌تر را تشکیل داده‌اند.

این مجموعه یک گروه لابی برای حفظ منافع شرکت‌های فعال در زمینه ساخت خودروهای خودران است. به نظر می‌رسد تعلل سیاست‌مداران در کاهش موانع موجود بر سر راه استفاده عمومی از این خودروها تشکیل این گروه لابی را ضروری ساخته است.

ریاست این گروه لابی را David Strickland بر عهده دارد که مدیر سابق اداره ملی امنیت ترافیک بزرگراه‌های آمریکاست. وی همچنین به‌عنوان مشاور و سخنگوی این گروه خدمت خواهد کرد و باشخصیت‌های مختلف دولتی برای تسهیل فرایندهای اداری و سیاسی همه‌گیر شدن خودروهای خودران مذاکره خواهد کرد.

اعضای این گروه معتقدند استفاده از خودروهای خودران جاده‌های آمریکا را ایمن‌تر خواهد کرد و میزان سوانح رانندگی را به حداقل می‌رساند. لذا باید استانداردهای فدرال نیز بر همین مبنا تغییر کند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.