about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

پلیس دبی سیستم‌های پهپاد آهنین شرکت اسرائیلی را خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی «Airobotics»، توسعه‌دهنده و ارائه‌دهنده زیرساخت‌های پهپادهای بدون سرنشین خودگردان برای شهرهای هوشمند، اعلام کرد که اوایل ماه مارس امسال، تفاهم‌نامه‌ای (MOU) با پلیس دبی امضا کرده که به عنوان بخشی از آن، پلیس سیستم‌های پهپاد آهنین (Iron Drone) را به دست خواهد آورد. سیستم ضد پهپاد توسعه یافته به‌وسیله Airobotics، که برای خنثی کردن پهپادهای مشکوکی طراحی شده، با پارازیت الکترونیکی خنثی نمی‌شود.

علاوه بر این، به عنوان بخشی از همکاری با پلیس دبی، این شرکت برای ارتقای سیستم‌ها و انطباق آنها با نیازهای عملیاتی پلیس دبی و ادغام آنها در حریم هوایی دبی فعالیت خواهد کرد. به گفته شرکت اسرائیلی، قرارداد امضا شده با پلیس دبی همچنین شامل تطبیق سیستم این شرکت با نیازهای پلیس به طور خاص و ادغام آن در فضای هوایی برای اولین بار در دبی به طور خاص و در جهان به طور کلی است.

میر کلینر (Meir Kliner)، مدیر عامل شرکت آیروبوتیکس گفت :

«ما مفتخریم که با پلیس دبی همکاری می‌کنیم. پلیس دبی و آیروبوتیکس از طریق روابط خود در 2 سال گذشته اولین زیرساخت هواپیماهای بدون سرنشین را برای امنیت عمومی ایجاد کرده‌اند که در آن پهپادهای خودران 24 ساعته در محیط‌های شهری پرجمعیت پیچیده کار می‌کنند. ما به کار برای گسترش زیرساخت‌ها با هم ادامه می‌دهیم و در عین حال راه‌حل جدید ضد پهپاد خود را به پلیس دبی ارائه می‌کنیم.»

محمد ناصر الرزوقی (Mohammed Nasser AlRazzooqi)، مدیرکل اداره عملیاتها، اظهار داشت :

«ما خوشحال هستیم که روابط خود را با آیروبوتیکس گسترش داده‌ایم و از راه‌حل‌های « Optimus Drone-in-a-Box » و پهپاد آهنین استفاده کرده‌ایم و راه‌حل‌های پهپادی آنها را با اهداف عملیاتی تطبیق دهیم. پلیس دبی، آنها را به سیستم‌های پیشرو در صنعت امنیت عمومی تبدیل می‌کند.»

علاوه بر امضای قرارداد همکاری با پلیس دبی، آیروبوتیکس تصریح کرد که با سیستم‌های رافائل (Rafael Systems) در استقرار زیرساخت‌های پهپادی که قابلیت‌ها و فناوری‌های هر 2 شرکت را در زمینه خنثی‌سازی پهپادهای متخاصم و همچنین در مدیریت وسایل نقلیه و وسایل هوایی بدون سرنشین با ارتفاع کم ادغام می‌کند، همکاری می‌کند.

در عین حال، پلیس دبی و سیستم‌های رافائل توافق کردند که در برنامه‌ای برای استفاده از «DRONE-DOME» رافائل برای نیازهای دفاع هوایی پلیس دبی شرکت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
دسترسی
1404/09/24 - 13:25- سایرفناوری ها

دسترسی به پردازنده کوانتومی گوگل توسط دانشمندان بریتانیایی

دانشمندان بریتانیایی از طریق یک همکاری تحقیقاتی به پردازنده کوانتومی گوگل دسترسی پیدا می‌کنند.

برنامه‌ریزی
1404/09/24 - 12:21- آسیا

برنامه‌ریزی ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌

رئیس شرکت مخابراتی ان‌تی‌تی اظهار داشت که ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌ به یک رویکرد خاص نیاز دارد.

برترین
1404/09/24 - 12:04- هوش مصنوعي

برترین کشورها در زمینه هوش مصنوعی کدامند؟

در این فهرست، کشورهای کوچک‌تری با درآمد بالا مثل سنگاپور و امارات متحده عربی نسبت به ابعاد خود عملکرد بهتری نسبت به بسیاری از اقتصادهای بزرگ‌تر دارند.