about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تحقیق و توسعه در حوزه امنیت سایبری، هلند و امریکا را به سمت مشارکت دوجانبه سوق داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ امریکا و هلند در زمینه تحقیق و توسعه در حوزه امنیت سایبری با یکدیگر همکاری می‌کنند. «امنیت سایبری، یک ورزش جهانی است!» این جمله، جهان‌بینی دکتر داگلاس موگان (Douglas Maughan) درباره مقابله با تهدیدات سایبری را بیان می‌کند. دکتر موگان که مدیر شاخه امنیت سایبری اداره علم و فناوری وزارت امنیت ملی است، با این عبارت به توضیح همکاری‌های اداره علم و فناوری با نهادهای امنیت سایبری دولتی و ملی در سرتاسر جهان می‌پردازد.

به دلیل همین نیاز به تمرکز جهانی است که شاخه امنیت سایبری هلند، دست به مشارکت فعال با سازمان‌های امنیت سایبری در سیزده کشور جهان از جمله انگلیس، استرالیا، کانادا، سنگاپور و اسرائیل – و یک نهاد بین‌الملل یعنی اتحادیه اروپا زده است.

رابطه مشارکتی شاخه امنیت سایبری با همتایان خود در هلند – سازمان پژوهش‌های علمی هلند (NWO) و مرکز ملی امنیت سایبری (NCSC)، بخشی از وزارت امنیت و دادگستری- را می‌توان نمونه برجسته‌ای از یک مشارکت دانست که برای هر دو طرف سودمند است.

مشارکت امریکا و هلند در امر تحقیق و توسعه، سال‌های متمادی به طول می‌انجامد و طیفی از فعالیت‌ها را در برمی‌گیرد. اخیراً اعلام شد که یک بودجه نوآورانه به میزان 2.6 میلیون دلار، این مشارکت را پوشش داده و از شکل‌گیری گروه‌های تحقیقاتی مشترک امریکایی- هلندی حمایت می‌کند.

هدف این برنامه ابتکاری جدید که اواسط ماه مه اعلام گردید، تقویت همکاری‌های تحقیق و توسعه بین محققان برتر دو کشور در حوزه امنیت سایبری است. دو محور تحقیقاتی که دو کشور بر روی آن تمرکز می‌کنند عبارتند از سامانه‌های کنترل صنعتی/ سامانه سرپرستی و گردآوری داده (اسکادا) و دفاع در برابر حملات انکار سرویس توزیع‌شده. روی‌هم‌رفته، شرکا به گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کنند که بودجه تصویب شده پاسخگوی حداکثر پنج پیشنهاد پژوهشی یکپارچه باشد. این پیشنهادهای پژوهشی (پروپوزال‌ها)، جزئیات کامل برنامه کاری را که قرار است توسط گروه‌های متشکل از مراکز دانشگاهی، صنعت و محققان آزمایشگاهی (فقط امریکا) دو کشور انجام شود، به تفصیل بیان می‌کنند.

طبق برنامه مذکور، نیمی از بودجه تحقیق و توسعه توسط شاخه امنیت سایبری هلند و از طریق اطلاع‌رسانی گسترده بین‌المللی خود با عنوان HSHQDC-17-R-B001 که در ماه فوریه در وبگاه دولتیFedBizOpps  منتشر شد، تأمین خواهد شد. این اطلاع‌رسانی گسترده بین‌المللی 9.5 میلیون دلاری به منظور تسهیل فعالیت‌های تحقیق و توسعه متقابل در حوزه امنیت سایبری به کار گرفته می‌شود که با مشارکت شرکای بین‌المللی فعلی و آتی شاخه امنیت سایبری هلند انجام می‌گیرد. بودجه حاصل از اطلاع‌رسانی گسترده بین‌المللی در اختیار پژوهشگران مستقر در امریکا قرار خواهد گرفت.

در همین حال، سازمان پژوهش‌های علمی هلند و مرکز ملی امنیت سایبری این کشور، بودجه نیمه دیگر برنامه را در اختیار پژوهشگران مستقر در هلند قرار می‌دهند.

گروه‌های تحقیقاتی امنیت سایبری هلند و امریکا، تا سی و یکم آگوست 2017 مهلت دارند تا پیشنهاد پژوهشی خود را به سازمان مربوط در کشور خود که در این برنامه مشارکت دارد، ارائه دهند.

دکتر موگان در زمان اعلام این فرصت دریافت بودجه تحقیقاتی، اظهار داشت: «این درخواست دوجانبه، گامی مهم به سوی مشارکت شاخه امنیت سایبری هلند با سازمان‌های امنیت سایبری جهانی به شمار می‌رود. ما هیجان‌زده‌ایم زیرا این بودجه که در نوع خود، اولین محسوب می‌شود، به مشارکت متقابل بین پژوهشگران امریکایی و هلندی می‌انجامد و چشم‌اندازی واقعاً جهانی به یک نگرانی جهانی امنیت سایبری شبکه‌ها و زیرساخت‌های حیاتی - با خود به همراه دارد.»

پاتریشیا زورکو (Patricia Zorko)، مدیر امنیت سایبری وزارت امنیت و دادگستری گفته است: «با این فراخوان مشترک، بر مأموریت مشترک خود در تقویت روابط تحقیقاتی بین هلند و امریکا و تقویت همکاری‌ها بین برترین محققان امنیت سایبری در هر دو کشور، صحه می‌گذاریم. تنها با سرمایه‌گذاری بر روی دانش مشترک است که می‌توان با چالش‌های فعلی و آتی روبرو شد.»

این فرصت پژوهشی و تأمین بودجه آن بر مبنای پروژه‌های تحقیقاتی مشترکی استوار است که دو کشور قبلاً انجام داده‌اند. از سال 2013، شاخه امنیت سایبری هلند با همکاری مرکز ملی امنیت سایبری و سازمان پژوهش‌های علمی هلند بر روی پروژه‌های تحقیقاتی زیر کار کرده است:

بدافزارهای موجود در گوشی‌های هوشمند: جمع‌آوری، تجزیه‌وتحلیل و تدابیر دفاعی- در این پروژه، دو طرف به طور مشترک در ساخت یک موتور تجزیه‌وتحلیل برخط که بتواند فعالیت‌های مخرب احتمالی یا امکان بروز بالقوه خرابکاری در نرم‌افزارهای نصب شده بر روی گوشی‌های هوشمند را شناسایی کند، همکاری کردند.

کاهش چالش‌های موجود در بخش خصوصی در زمینه سرمایه‌گذاری بر روی امنیت سایبری- در این پروژه، دو طرف، مدل‌ها و سیاست‌هایی برای تشویق کردن نهادهای بخش خصوصی، بویژه آنهایی که در قلمرو زیرساخت‌های حیاتی مشغول فعالیت هستند، به سرمایه‌گذاری در حوزه حفاظت از امنیت سایبری طراحی نمودند.

افزایش تأثیر اقدام داوطلبانه بر جرایم سایبری – در این پروژه، شاخه امنیت سایبری و همتایان هلندی آن در صدد شناسایی عواملی برآمدند که اثرگذاری آگاه‌سازی‌های داوطلبانه در زمینه جرایم سایبری را که توسط ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی صورت می‌گیرد، بالا می‌برد.

بهبود گروه‌های واکنش به حوادث امنیت سایبری – این پروژه مشترک، بر روی توسعه اصول، فرآیندها و مشاوره تصمیم‌گیری تمرکز داشت که به سازمان‌های دولتی و خصوصی در امر تأمین نیرو، آموزش، پشتیبانی و حفظ گروه‌های واکنش به حوادث امنیت سایبری کارآمد کمک می‌کرد.

به علاوه، دو سازمان هلندی در پروژه‌های زیر با شاخه امنیت سایبری این کشور همکاری کردند: پروژه بازار اطلاعات سیاست و تحلیل ریسک سایبری و اعتماد (IMPACT) که امکان همرسانی داده‌ها و اطلاعات تجربی را میان جامعه جهانی تحقیق و توسعه امنیت سایبری فراهم می‌ساخت؛ یک نوع پروژه مدل‌سازی حملات اینترنتی که تحت رهبری آزمایشگاه ملی اوک ریج (Oak Ridge) انجام شد؛ و یک پروژه دفاعی سامانه سرپرستی و گردآوری داده (اسکادا).

دکتر موگان خاطرنشان ساخت: «مشارکت هلند و امریکا مزایای برای هر دو کشور در بر دارد و به تقویت جایگاه امنیت سایبری طرفین کمک می‌کند. به طور خلاصه، مفتخریم که همکاران هلندی خود را شریک خود بدانیم!»

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .