about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

همکاری نیروی فضایی امریکا با انگلیس

نیروی فضایی امریکا با انگلستان در زمینه ماهواره‌های کوچک، بازدارندگی فضایی، ارتباطات ماهواره‌ای و پرتاب همکاری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروی فضایی ایالات‌متحده علاوه بر همکاری با بریتانیا در پروژه‌های فضایی نظامی به دنبال همکاری بیشتر در دیگر زمینه‌ها است. این همکاری در زمینه ماهواره‌های کوچک، بازدارندگی فضا، کاهش آوار فضایی در مدار، ارتباطات ماهواره‌ای و پرتاب است.

در ماه ژوئیه سال 2019 پنی مردانت (Penny Mordaunt) وزیر دفاع وقت انگلیس برنامه فضایی وزارت دفاع این کشور و برنامه توسعه کارکنان دفاعی امریکا که یک سامانه فضایی پایان به پایان است را به بحث گذاشت. برنامه فضایی وزارت دفاع انگلیس تعهد 30 میلیون پوندی است که به گروه انگلیسی آرتمیس(Artemis) اجازه می‌دهد طی یک سال پرتاب یک ماهواره کوچک را تسریع بخشد.

جان ریموند (John Raymond) فرمانده عملیات فضایی نیروی فضایی امریکا اخیراً اعلام کرد:

ما همچنان به پشتیبانی از انگلیس از طریق گروه آرتمیس علاقه‌مند هستیم. تیم‌های نیروی فضایی و نیروی هوایی ما در حال حاضر ارزیابی می‌کنند تا ببینند در کجای صنعت فضا می‌توان به بهترین وجه از این ظرفیت استفاده کرد. علاوه بر این ارتباطات ماهواره‌ای حوزه دیگری است که ما باهم همکاری نزدیک داریم. امریکا و انگلیس اخیراً بر حفاظت از فناوری نیز به توافق رسیدند. این توافق به شرکت‌های آمریکایی اجازه می‌دهد، از پرتاب ماهواره‌های انگلستان پشتیبانی کنند.

شرکت‌های لاکهید مارتین (Lockheed Martin) و نورثروپ گرومن (Northrop Grumman)ماهواره‌های AEHF را ساختند؛ درحالی‌که شرکت Airbus ماهواره‌های ارتباطات نظامی Skynet X-band را می‌سازد. از سال 2007 ارتش امریکا 10 ماهواره Boeing Wideband Global Satcom مستقر کرده که از فرکانس Ka-band استفاده می‌کند؛ اما نیروهای آمریکایی در میدان و فرماندهان نظامی در قاره امریکا همچنان به پهنای باند نیاز دارند.

جان ریموند همچنین خاطرنشان کرد:

اطلاعات، عامل مهمی دربرتری فضایی است. بدون داده و اطلاعات مربوطه ماهواره‌ها و اپراتورهای آن‌ها قادر نخواهند بود به‌سرعت در برابر تهدیداتی که امروز می‌بینیم عکس‌العمل نشان دهند. سرعت اطلاعات، برای دفاع در مقابل تسلیحات ضد ماهواره‌ای که می‌توانند در کم‌تر از یک دقیقه به اهداف خود برسند، مسدودکننده‌هایی که امواجشان با سرعت نور حرکت می‌کنند و سلاح‌های سایبری که کشف و متوقف کردن آن‌ها بسیار دشوار است، بسیار اهمیت دارد.

وی در انتها افزود:

بنابراین نیروی فضایی امریکا برای ایجاد بازدارندگی باید بتواند از حمله دشمنان جلوگیری کند یا هزینه‌هایی را به آن‌ها تحمیل کند. اینجاست که ارزش بالای اطلاعات در مراکز عملیاتی و سامانه‌های کنترل و فرماندهی ماهواره‌ها مشخص می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد