about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در پی سفر قائم‌مقام انستیتو تحقیقات و فناوری کره جنوبی  (ETRI) به ایران و دیدار با رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان، انجام پروژه‌های مشترک در حوزه فناوری‌های نوین ارتباطی، برنامه‌ریزی شد.

این دیدار به‌منظور شروع همکاری دوجانبه بین انستیتو تحقیقات و فناوری کشور کره جنوبی (ETRI) و پژوهشگاه ICT ایران انجام و ساختار پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مهم‌ترین طرح‌ها و فعالیت‌های جاری آن معرفی شد.

یانگ چوی قائم‌مقام انستیتو تحقیقات و فناوری کشور کره جنوبی (ETRI)، با توجه به انجام پروژه‌هایی ازجمله اینترنت اشیاء IOT در مرکز تحقیقات مخابرات ایران (پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات) گفت: ما می‌توانیم در حوزه اینترنت اشیاء و اینترنت همه‌چیز IOT و IOE همکاری‌های خوبی باهم داشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: انستیتو تحقیقات و فناوری کشور کره جنوبی (ETRI) و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، می‌توانند به‌صورت مشارکتی پروژه‌ای تحت عنوان KSP به معنی «برنامه به اشتراک گذاشتن دانش» را انجام دهند.

انستیتو تحقیقات و فناوری کشور کره جنوبی (ETRI) مجموعه‌ای پیشرفته است که در حوزه اطلاعات، مخابرات، الکترونیک و فناوری‌های همگرا فعالیت می‌کند.

این انستیتوی دولتی، در سال ۱۹۷۶ تأسیس‌شده و در زمینه ICT دارای بالاترین رتبه در سراسر دنیا و دارای ۲۷ شعبه در جهان است. این مرکز تحقیقاتی دارای ۲۰۰۰ پژوهشگر و دارای ۳ مرکز تحقیقات و ۶ آزمایشگاه تخصصی است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.