همکاری مایکروسافت و اداره مخابرات فیلیپین برای مقابله با جرایم سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ «Telecommunications titan PLDT»، بزرگترین شرکت مخابراتی یکپارچه فیلیپین و غول فناوری مایکروسافت قرارداد همکاری برای به اشتراکگذاری اطلاعات تهدیدات با هدف مبارزه با جرایم سایبری در فیلیپین منعقد کردند.
تحت این شراکت، این 2 شرکت از طریق برنامه اطلاعات تهدید سایبری مایکروسافت (CTIP) برای تقویت مرزهای دیجیتال و امنیت زیرساخت فیلیپین در برابر تهدیدات سایبری با یکدیگر همکاری خواهند کرد.
برنامه اطلاعات تهدید سایبری، اطلاعات سایبری قابل اجرا، از جمله مواردی که از عملیاتهای حذف باتنت واحد جرایم دیجیتال مایکروسافت به تیمهای واکنش اضطراری رایانهای، ارائه دهندگان خدمات اینترنتی و مراکز اشتراک و تجزیه و تحلیل اطلاعات زیرساختهای حیاتی مشتق شدهاند، را جمعآوری و توزیع میکند. دادههای برنامه همچنین در محصولات و خدمات مایکروسافت مهندسی شدهاند تا به مشتریان در شناسایی تهدیدها در محیطهای محاسباتی خود کمک کنند.
با این همکاری راهبردی، PLDT به اطلاعات تهدید سایبری مبتنی بر Azure واحد جرایم دیجیتال مایکروسافت دسترسی پیدا میکند و اطلاعاتی در مورد تأثیر خانواده بدافزارهایی که واحد جرایم دیجیتال (DCU) در گذشته مختل کرده، در فیلیپین ارائه میدهد.
انجِل تی ردوبِل (Angel T. Redoble)، مدیر ارشد امنیت اطلاعات در PLDT در این خصوص اظهار داشت : «عملیات اطلاعاتی تهدیدات بالغ و پیچیده ما یکی از کلیدیترین و قویترین ستونهای ساختار امنیت سایبری گروه PLDT است. ما خوشحالیم که با مایکروسافت همکاری میکنیم تا به تقویت عملیات اطلاعاتی تهدیدات سایبری قوی خود و محافظت از مشتریان خود به طور خاص و به طور کلی دفاع سایبری کشور کمک کنیم.»
به گفته محققان، تنها در سال 2021، گروه PLDT اطلاعاتی در مورد بیش از 200 میلیون تهدید سایبری به دست آورد و از نزدیک به 300 میلیون نوع حمله سایبری ترکیبی جلوگیری کرد.
آندرس اورتولا (Andres Ortola)، مدیر کل مایکروسافت در فیلیپین گفت :
«با پیچیدهتر شدن حملات سایبری و افزایش تصاعدی سطوح حملات دیجیتال، امنیت در نقطه عطف قرار دارد. ما معتقدیم که هر چیزی کمتر از امنیت جامع، اصلاً امنیت به حساب نمیآید.»
کارشناسان معتقدند که مایکروسافت روزانه بیش از 6.5 تریلیون سیگنال را برای شناسایی تهدیدهای نوظهور برای محافظت از مشتریان و در پاسخ به تهدیدات سایبری فزاینده در فیلیپین تجزیه و تحلیل میکند. در سطح جهانی، مایکروسافت قصد دارد طی 5 سال آینده 20 میلیارد دلار برای تسریع تلاشها به منظور یکپارچهسازی امنیت سایبری از طریق طراحی و ارائه راهحلهای امنیتی پیشرفته سرمایهگذاری کند.