about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

غنا برای بهبود توسعه امنیت سایبری جلسات 2جانبه با سنگاپور برگزار می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اورسولا اووسو اکوفول، (Ursula Owusu Ekuful)، وزیر ارتباطات غنا، با جوزفین تئو (Josephine Teo)، همتای سنگاپوری خود، در مورد همکاری امنیت سایبری گفتگوهایی دوجانبه داشت.

این گفتگوها شامل حفاظت از زیرساختهای اطلاعات حیاتی، مقررات ارائه دهندگان خدمات امنیت سایبری، ظرفیت‌سازی و تبادلات حرفه‌ای بین مقامات آژانس امنیت سایبری سنگاپور و اداره امنیت سایبری غنا بود.

آنها توافق کردند که همکاری را برای توسعه مهارت‌های امنیت سایبری و به اشتراک‌گذاری تجربه در زمینه حفاظت از زیرساختهای اطلاعاتی مهم و مقررات خدمات امنیت سایبری عمیق‌تر کنند.

این نشست در 20 اکتبر 2022 در حاشیه هفتمین هفته بین‌المللی سایبری سنگاپور (SICW)، سازماندهی شده به‌وسیله آژانس امنیت سایبری سنگاپور، برگزار شد. در این مراسم آلبرت آنتوی بواسیاکو (Albert Antwi-Boasiako)، مدیرکل اداره امنیت سایبری غنا، وزیر ارتباطات این کشور را همراهی کرد.

ژوزفین تئو به انتخاب غنا برای عضویت در شورای اتحادیه بین‌المللی ارتباطات راه دور (ITU) را در کنفرانس تام الاختیار اتحادیه در بخارست، رومانی تبریک گفت و از حمایت غنا از کمک هزینه سایبری سازمان ملل-سنگاپور، که غنا در آن شرکت کرده، ابراز قدردانی کرد.

اورسولا اووسو-اکوفول از تئو و دیوید کوه (David Koh)، کمیسیونر امنیت سایبری و مدیر اجرایی آژانس امنیت سایبری سنگاپور، دعوت کرد تا در ماه ملی آگاهی از امنیت سایبری غنا در اکتبر 2023 شرکت کنند.

او همچنین با نمایندگان مجتمع جهانی نوآوری اینترپل (IGCI)، که در سنگاپور مستقر است، گفتگو کرد. این مجتمع بازوی فناوری اینترپل و مسئول نوآوری فناوری در پلیس و همچنین پاسخگویی به جرایم سایبری جهانی است. آنها در مورد بهبود همکاری و حمایت از بخش عدالت کیفری غنا از طریق ظرفیت‌سازی و کمک به تحقیقات در مورد جرایم سایبری و قابلیت‌های پزشکی قانونی دیجیتال بحث کردند.

به عنوان بخشی از رویدادهای SICW، اووسو-اکوفول در میزگرد با موضوع «انعطاف‌پذیری سایبری در حالت عادی جدید» شرکت و تأکید کرد که دولت‌ها باید با صنعت برای محافظت و افزایش انعطاف‌پذیری فضای سایبری همکاری کنند.

وی خاطرنشان کرد که مبارزه با جرایم سایبری و فعالیت‌های مخرب در فضای سایبری نیازمند رویکردی چندجانبه است که نقش‌ها و مسئولیت‌های سازمان‌های دولتی و سایر شرکای همکار به وضوح مشخص شده باشد.

وزیر ارتباطات غنا تجربیات این کشور را در کار با ذینفعان مربوطه از طریق کمیته مشترک امنیت سایبری و انجمن صنعت که تحت قانون امنیت سایبری 2020 (قانون 1038) ایجاد شده، به اشتراک گذاشت و به ماهیت غیرمتمرکز تیم ملی واکنش اضطراری کامپیوتری غنا (CERT) به عنوان نمونه دیگری از رویکرد چند-ذینفعی به سمت توسعه امنیت سایبری اشاره کرد.

اووسو-اکوفول اولین وزیر آفریقایی است که در SICW سخنرانی کرد.

کارشناسان معتقدند که سازمان امنیت سایبری (CSA) بهترین شیوه‌ها را با آژانس امنیت سایبری سنگاپور مبادله می‌کند، زیرا براساس شاخص جهانی امنیت سایبری اتحادیه بین‌المللی ارتباطات راه دور، سنگاپور در بین کشورهای برتر جهان با اکوسیستم امنیت سایبری قوی و پایدار قرار گرفته است.

هفتمین هفته بین‌المللی سایبری سنگاپور به دنبال تقویت مشارکت و همکاری چندجانبه در یک چشم‌انداز جهانی تهدید دیجیتال و سایبری است که به سرعت در حال تحول است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.