about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

صنایع هوافضای اسرائیل با شرکت کنندگان جشنواره نوآوری تل‌آویو ارتباط برقرار می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پیش از جشنواره نوآوری «DLD»، که قرار است بین اول تا سوم فوریه امسال در تل‌آویو برگزار شود، ایتان ایشِل (Eytan Eshel)، مدیر عامل صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) توضیح داد که این شرکت به کنفرانس به عنوان فرصتی برای ظهور برخی از طرف‌های کمتر شناخته شده خود نگاه می‌کند.

ایشِل گفت :

«ما یک صنعت بزرگ جهانی با 15 هزار کارمند و 5 میلیارد دلار فروش سالانه، به عنوان بزرگ‌ترین شرکت فناوری پیشرفته در اسرائیل هستیم. برای ما، DLD فرصتی به منظور اتصال به اکوسیستم فنی شامل شبکه‌ای از استارت‌آپ‌ها از زمینه‌های مختلف و همچنین آکادمی است. اتصال با استارت‌آپ‌ها و آکادمی‌ها برای ما بسیار مفید است و ارزش افزوده‌ای را در مورد نحوه تقویت قابلیت‌های صنایع هوافضا اسرائیل در اختیار ما قرار می‌دهد. قبلاً، این دنیای دفاعی بود که این فناوری را رهبری می‌کرد. امروزه برخی شرکت‌های تجاری رهبری می‌کنند و ما قصد داریم این را به صنایع هوافضای اسرائیل برسانیم. علاوه بر این، حدود 20 نفر از مهندسان ما به عنوان بخشی از همکاری اخیر بین صنایع هوافضای اسرائیل و «Technion»، برای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی سیستم تحصیل می‌کنند.»

هر 3 ماه یکبار، صنایع هوافضای اسرائیل با امید به پرورش ایده‌های جدید و پیشگام، فراخوانی برای پیشنهادات صادر می‌کند. تا به امروز، مرکز نوآوری صنایع هوافضای اسرائیل 46 پروژه را پرورش داده که با یک ایده شروع می‌شود و سپس 3 ماه بعد یک اثبات مفهوم (POC) وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد :

«حدود 60 درصد از ایده‌ها راه خود را به خطوط تولید پیدا کرده‌اند؛ برخی دیگر در جمع‌آوری بودجه خارجی موفق بودند و صنایع هوافضای اسرائیل حتی خطوط تولید جدیدی را باز کرده است. به عنوان یکی از شرکت‌های برتر فضایی جهان، ما همچنین تصمیم گرفتیم که یک دستگاه فضایی ایجاد کنیم.»

یکی از مباحثی که صنایع هوافضای اسرائیل قصد دارد در طول جشنواره نوآوری درمورد آن بحث کند، دخالت در بازار فناوری پزشکی به سرپرستی ییشای فالیک (Yishai Fallick)، مدیرعامل سابق بیمارستان میشگاو -لاداچ است.

مدیر عامل صنایع هوافضای اسرائیل توضیح داد :

«در حال حاضر، ما توانستیم مزایای توانایی‌های پزشکی خود را با راه‌حل‌های نظارت بر بیمار و چگونگی تبدیل فناوری سنسور صنایع هوافضا اسرائیل به فناوری سنسور پزشکی ارتقا دهیم. حدود یک ماه پیش ما با دانشگاه بار-ایلان (Bar-Ilan)، شرکتهای سرمایه‌گذاری و دیگران همکاری کردیم. ما همچنین برای رهبری کنسرسیوم در این زمینه رقابت می‌کنیم.»

در حالیکه هوافضای سیستم‌هایی را ایجاد می کند که باید 20 تا 30 سال عملیاتی بمانند، استارت‌آپ‌ها معمولاً به دنبال خروج سریع هستند. اما ایشِل اعتقاد دارد که این موضع در واقع نظر مخالفان را به خود جلب می‌کند.

او اظهار داشت :

«ترکیب این 2 نیرو می‌تواند به نتیجه‌ای منجر شود که ارزش تجاری و فنی را برای ما فراهم می‌کند. در حال حاضر 20 تا 25 درصد از چرخه تجارت ما غیرنظامی است. من در مورد بخش حمل و نقل هوایی، با گردش مالی سالانه حدود 1.5 میلیارد دلار، تولید و تبدیل هواپیما، از مراحل اولیه برنامه‌ریزی تا محصولات نهایی مانند مورد «G280»، صحبت می‌کنم.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد