about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

همکاری شرکت های انگلیسی برای آزمایش 5 جی

تعدادی از شرکت‌های بزرگ مخابراتی و پژوهشی انگلیس با همکاری یکدیگر شروع به بررسی استاندردهای اولیه اینترنت 5 جی کرده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت‌های وودافون، اریکسون و پژوهشگران دانشگاه کینگز لندن به منظور آزمایش استاندردهای اولیه اینترنت همراه نسل پنجم (5G) با یکدیگر شروع به همکاری کردند.

پژوهشگران برای دستیابی به نسل بعدی فناوری تلفن همراه، با به کارگیری نمونه‌ی اولیه از نمونه‌ی اولیه‌ی ابزاری، ارتباطات 5 جی را در طیف فرکانسی 3.5 گیگاهرتز مورد آزمایش قرار دادند.

با توجه به گزارش محققان، این اولین بار است که استاندردهای اولیه 5 جی در خارج از شبکه 4 جی مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

مقامات وودافون توضیح دادند به آزمایش این فناوری ادامه خواهند داد و تا قبل از راه‌اندازی فناوری یاد شده در سال 2020، راه‌های ادغام این نوع جدید از ارتباطات با محصولات تولید شده را مورد بررسی قرار می‌دهند.

هدف از همکاری و آزمایش‌های یاد شده، به کارگیری 5 جی در زمینه‌هایی مانند خودکارسازی کارخانه‌ها، ایجاد شبکه‌های هوشمند و انجام عمل جراحی از راه دور اعلام شد.

پژوهشگران تاکنون نسل بعدی ارتباطات را در محوطه‌ای به نام مسیو میمو (Massive MIMO) دانشگاه کینگز آزمایش کرده‌اند. این محیط برای بررسی 5 جی آماده شده و دارای آنتن‌هایی است که داده‌ها در زمان بارگیری حجم عظیمی از اطلاعات ارسال و دریافت می‌کند.

یکی دیگر از اهداف همکاری ایجاد شده پیدا کردن طیف‌های فرکانسی مختلفی است که در صورت ترکیب شدن با یکدیگر ظرفیت و سرعت بیشتری را فراهم می‌آوردند. به همین منظور وودافون 4 باند فرکانسی مختلف را برای دستیابی به سرعت 500 مگابیت در ثانیه ترکیب کرد. این سرعت می‌تواند برای ابزارهای هوشمند و وسایل نقلیه‌ی متصل بسیار حیاتی به شمار آید.

کای پریگ (Kye Prigg)، مدیر شبکه‌های وودافون انگلیس با اشاره به اینکه موفقیت‌های کسب شده‌ی اولیه مسر توسعه‌ی 5 جی را هموارتر کرده است، گفت:

ما خوشحالیم که اولین ارائه‌دهنده‌ی آزمایش‌های نسل بعدی ارتباطات در محیطی قرنطینه هستیم. با وجود این ساخت شبکه‌ی 5 جی زمان‌بر خواهد بود.

پریگ گفت:

هم اینک، ما با استفاده‌ی هوشمندانه‌تر از فناوری‌های تلفن همراه موجود، در حال مدرن سازی شبکه‌های خود هستیم. این کار به منظور ارائه‌ی پوشش تلفن همراه مورد نیاز مشتری‌ها صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد:

اینترنت 5 جی به کابل‌های فیبر نوری نیز نیاز دارد. ما با همکاری شرکت سیتی فیبر (CityFibre) به زودی شروع به نصب و راه‌اندازی شبکه‌های پیشرفته‌ی فیبر نوری خواهیم کرد که پایه‌های ارتباطات با ظرفیت بالا را برای خدمات یادشده فراهم می‌کند.

ماریال لیندگرن (Marielle Lindgren)، مدیر اریکسون انگلیس و ایرلند گفت:

پشتیبانی از مشتریان به‌منظور ساخت 5 جی یک حقیقت حیاتی برای ما محسوب می‌شود. آزمایش یاد شده در منطقه‌ی پرجمعیت و مرکزی لندن صورت گرفت و نشان داد ما قادر به بررسی استاندردهای اولیه نسل بعدی اینترنت همراه هستیم.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.