about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

شرکت صهیونیستی «اوناوو» نرم افزاری با همین نام را به فیس‌بوک فروخته است که به کار جمع‌آوری اطلاعات از کاربران مشغول بود.

به گزارش کار گروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، شرکت‌های فناوری متعددی در سرزمین اشغالی به کار جاسوسی در شبکه اینترنت مشغول هستند و شرکت‌های فراملیتی متعددی از جمله فیس‌بوک با شرکت‌های صهیونیستی در این خصوص همکاری دارند.

به گزارش وبسایت عرب 48، عمده این شرکت‌ها وابسته به افرادی است که به یگان ۸۲۰۰ شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل وابسته هستند و آموزش‌های حملات سایبری دیده‌اند.

یکی از این شرکت‌ها Onavo است که دو سرباز اسرائیلی به نام‌های «گای روزین» و «روئی تیگر» در سال ۲۰۱۱ پس از خروج از یگان ۸۲۰۰ ارتش صهیونیستی تأسیس کردند و برنامه‌ جاسوسی خود را در سال ۲۰۱۳ به شرکت فیس‌بوک در قبال ۱۵۰ میلیون دلار فروخت. محصولات این شرکت اخیرا به یک مشکل قضایی برای فیس‌بوک تبدیل شده و روزنامه «مارکر» امروز (یکشنبه) نوشت که دادگاه رأی به توقف استفاده از نرم‌افزار «اوناوو» داده است.

«مارک زاکربرگ» مدیر عامل فیس‌بوک در ژوئن گذشته در کمیته فرعی امور تجاری در مجلس نمایندگان  آمریکا حاضر شد. هنگامی که از او سؤال شد که آیا شرکت اسرائیلی «اوناوو» به فیس‌بوک توانایی جاسوسی داده است؟ زاکربرگ پاسخ داد: «مطمئنا نمی‌توانم در خصوص این موضوع، چنین تعبیری را به کار ببرم.»

در دادخواست کمیساریای تجارت فدرال آمریکا علیه فیس‌بوک آمده است که شرکت اسرائیلی «اوناوو» خود را به عنوان یک شرکت ارائه دهنده خدمات امن، معرفی می‌کرد و محصولاتش را به فروش می‌رساند و از زمان فروش محصولات به فیس‌بوک، نام اوناوو در خصوص جمع‌آوری اطلاعات از کاربران بدون اطلاع آن‌ها بارها مطرح شده است.

Onavo برای بررسی عادات کاربری اعضای فیس بوک و نحوه وبگردی‌های آنها به کار می‌رفت و فیس بوک به افرادی که این برنامه را بر روی گوشی‌های خود نصب می‌کردند، مبالغی را اعطا می‌کرد. برنامه مذکور میزان استفاده از شبکه‌های وای – فای توسط هر کاربر، وب سایت‌های مورد بازدید، ملیت افراد، نوع شبکه مورد استفاده و غیره را هم ثبت می‌کرد.

منبع:

تازه ترین ها
نوسازی
1404/02/22 - 17:48- سایرفناوری ها

نوسازی شبکه 5G در استرالیا به کمک نوکیا

شرکت نوکیا شبکه 5G Optus را در استرالیای منطقه‌ای نوسازی می‌کند.

شکاف‌های
1404/02/22 - 17:12- آمریکا

شکاف‌های بزرگ امنیت سایبری در کسب و کارها

کارشناسان سیسکو معتقدند که اکثر کسب‌وکارها نمی‌توانند نقش‌های سایبری را پر کنند و شکاف‌های بزرگی در دفاع ایجاد می‌شود

تایید
1404/02/22 - 17:05- جرم سایبری

تایید حمله سایبری به شرکت هواپیمایی آمریکایی

شرکت هواپیمایی‌ای که در اجرای پروازهای اخراج مهاجران به نمایندگی از دولت ترامپ نقش داشته، وقوع یک حمله سایبری را در گزارشی به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.