about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مقامات ایالت ورمونت آمریکا، به منظور تقویت حفاظت سایبری زیرساخت های حیاتی، با دانشگاه نظامی نورویچ همکاری خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ تبدیل امنیت سایبری به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های جوامع امروزی، مقامات ایالت ورمونت آمریکا را به همکاری با دانشگاه نظامی نورویچ (Norwich University) وا داشته است. هدف اصلی این همکاری، تقویت حفاظت سایبری زیرساخت‌های دولتی ورمونت اعلام شده است.

هیو رید (Huw Read)، مدیر برنامه امنیت سایبری نورویچ در این مورد گفت:

تهدیدات بی شماری از داخل و خارج کشور وجود دارد و یکی از بزرگترین تهدیدات در حال حاضر، خطر نقض مالکیت معنوی شرکت ها و شرکت های نظامی طرف قرارداد با ارتش است.

این دانشگاه نظامی یک اتاق جنگی سایبری احداث کرده است که در آن دانش جویان به عنوان نسل بعدی محافظان سایبری کشور آموزش می بینند. آزمایشگاه دیجیتال جدید نیز، امکان آنالیز امنیتی دستگاه های متصل به اینترنت را در دانشگاه یاد شده فراهم کرده است. 

مقامات ورمونت، قصد دارند با کمک متخصصان و امکانات دانشگاه نورویچ، توان سایبری خود را برای مقابله با حملات دیجیتال بی شماری که به صورت سالانه تجربه میکند، افزایش دهد.

جان کوئین (John Quinn)، رئیس سازمان خدمات دیجیتال ورمونت، در مورد اجرای طرح یاد شده گفت:

حملات سایبری بی وقفه در 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته به وقوع می پیوندند و ما در حال حاضر برای مقابله با این تهدیدات، نیرو و امکانات کافی در اختیار نداریم.

کوئین در حال حاضر، در پی توافق با دانشگاه نورویچ برای تاسیس یک مرکز عملیاتی به منظور تامین حفاظت اطلاعات شهروندان ایالت ورمونت است. 

برنامه امنیت سایبری نورویچ 230 دانشجو دارد که همه آنها در اتاق جنگ جدید این دانشگاه که ارزشی 1.6 میلیون دلاری دارد، آموزش می بینند.
 

تازه ترین ها
استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.