about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سه تن از افسران اطلاعاتی سابق آمریکا ضمن ترک مشاغل دولتی خود به عملیات‌های هکری دولت امارات کمک می‌کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مارک بایر (Marc Baier) 49 ساله، ریان آدامز (Ryan Adams) 34 ساله و دنیل گریک (Daniel Gericke) 40 ساله افسران اطلاعاتی سابق آمریکا هستند که بین سال‌های 2016 تا 2019 به شرکت اماراتی دارک متر (DarkMatter) کمک می‌کردند تا برای دولت امارات عملیات‌های هکری پیچیده انجام دهند.

به گفته وزارت دادگستری آمریکا خدماتی که این سه افسر ارائه می‌دادند شامل، ارائه پشتیبانی، مدیریت و نظارت بر سیستم‌های جمع‌آوری اطلاعات و سیستم‌های هکری پیچیده می‌شود. این سه افسر که عضوی از جامعه اطلاعاتی یا ارتش آمریکا بودند باید به علت نقض قوانین جرائم رایانه‌ای و قوانینی که انتقال فناوری‌های نظامی به دولت‌های خارجی را محدود می‌کند، 1 میلیون و 685 هزار دلار جریمه بپردازند.

درواقع این سه تن پس از ترک مشاغل دولتی خود در آمریکا به رده‌های بالای مدیریتی یک شرکت اماراتی پیوستند و عملیات‌های هکری علیه اهداف مختلف در کشورهای مختلف ازجمله خود آمریکا را هماهنگ می‌کردند.

آن‌ها همچنین بر ایجاد دو پلتفرم هکری و جاسوسی بهنام‌های کارما (KARMA) و (KARMA 2) نظارت می‌کردند. این پلتفرم‌ها برای هک کردن آیفون‌های متعلق به اهداف موردعلاقه امارات متحده عربی استفاده می‌شدند.

در سال 2019، روزنامه‌نگاران رویترز فاش کردند که این دو پلتفرم هکری توسط یک گروه هکری مخفی اماراتی با نام پراجکت راون (Project Raven) که از طریق یک شرکت مستقر در امارات متحده عربی به نام دارک متر اداره می‌شود، استفاده شده است.

این شرکت دارای بیش از دوازده عامل اطلاعاتی سابق آمریکایی بود که به امارات در نظارت بر سایر دولت‌ها، شبه‌نظامیان و فعالان حقوق بشر منتقد پادشاهی این کشور کمک می‌کردند.

هر دو پلتفرم کارما از روش زیرو کلیک (zero-click) بهره می‌بردند تا با جمع‌آوری اطلاعات حساس به حساب‌ها ازجمله ایمیل، حافظه ابری و شبکه اجتماعی اهداف موردنظر خود دسترسی پیدا کرده و اطلاعات را به سرقت ببرند. درروش زیرو کلیک هیچ نیازی به تعامل با کاربر وجود ندارد.

بر اساس گزارشی از پاتریک هاول اونیل (Patrick Howell O’Neill) در شرکت MIT Technology Review، آسیب‌پذیری‌ای که پلتفرم‌های کارما برای کنترل کامل گوشی‌های آیفون اهداف موردنظر از آن استفاده می‌کردند، در برنامه آی مسیج (iMessage) اپل بود که توسط یک شرکت آمریکایی به نام اکیوونت (Accuvant) توسعه یافته بود.

بایر، آدامز و گریک باید به ترتیب 750، 600 و 335 هزار دلار در مدت سه سال پرداخت کنند.

به‌غیراز این جریمه، این سه نفر هرگونه مجوز امنیتی خارجی یا آمریکایی را از دست می‌دهند و از کار در مشاغلی که شامل عملیات‌های سوءاستفاده از شبکه‌های رایانه‌ای (CNE)، عملیات‌های هکری یا تکنیک‌های مربوط به CNE باشد، منع می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .