about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سامسونگ و سیستم‌های ارتباطی «Kyocera» برای ایجاد شبکه 5G خصوصی در ژاپن با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سامسونگ الکترونیک و سیستم‌های ارتباطی «Kyocera» (KCCS) از امضای یک تفاهم‌نامه (MoU) برای گسترش مشترک تجارت شبکه 5G خصوصی در ژاپن خبر دادند.

این شرکت‌ها به عنوان اولین پروژه مشترک خود، یک شبکه خصوصی اختصاصی را در تأسیسات تولید مستقر در ژاپن برای بازسازی آن به عنوان یک کارخانه هوشمند اجرا می‌کنند. از طریق این همکاری، هر 2 شرکت با ایجاد ارزش جدید برای شرکت‌ها و گشایش فرصت‌های شغلی جدید از طریق قدرت فن‌آوری نسل بعدی تلفن همراه، به تحقق پتانسیل کامل شبکه‌های خصوصی 5G کمک خواهند کرد.

سامسونگ و KCCS مجموعه‌ای از صنعت پیشرو در زمینه راه‌حل‌ها و خدمات شبکه 5G خصوصی را به شرکت‌های مختلف ارائه می‌دهند. سامسونگ راهکارهای پیشرو 5G خود را از جمله «RAN» برای طیف‌های میان باند و «mmWave» و هسته بومی ابر، به عنوان ستون اصلی یک شبکه خصوصی قابل انعطاف و اعتماد، ارائه خواهد کرد. KCCS دستگاه‌های تلفن همراه، برنامه‌ها و پشتیبانی فنی در محل را برای استقرار و عملیات شرکت ارائه می‌دهد.

ساتوشی ایوائو (Satoshi Iwao)، رئیس بخش شبکه در سامسونگ الکترونیک در ژاپن گفت :

«نمونه کارهای شبکه خصوصی 5G سامسونگ متناسب با هر سناریوی استقرار برای اهداف مختلف تجاری طراحی شده است و ما از همکاری با KCCS به دلیل توسعه قابلیت‌های 5G خود در ژاپن خوشحال هستیم. ما با همکاری KCCS انتظار داریم که چگونگی تغییر تجارت و تجربیات را در هر سطح به‌وسیله 5G از طریق موارد استفاده در دنیای واقعی ثابت کنیم.»

کنیچی کوروساکی (Kenichi Kurosaki)، مدیر کل بخش مهندسی ارتباطات از راه دور در سیستم‌های ارتباطی Kyocera نیز اظهار داشت :

«با گسترش حضور در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، مشتاقانه منتظر یک همکاری موفق با سامسونگ هستیم. با بهره‌گیری از پیشگامی در زمینه نوآوری و فناوری‌های نسل بعدی 5G سامسونگ، امیدواریم که 5G را در عملیات صنعتی خود با موفقیت ادغام و پتانسیل کامل آن را تأیید کنیم.»

سامسونگ در ارائه موفقیت‌آمیز راه‌حل‌های نهایی 5G، از چیپ‌ست، رادیو و شبکه هسته‌ای تا پلتفرم ابری، پیشگام است. این شرکت از خدمات تجاری 5G در بازارهای پیشرو از جمله کره و ایالات متحده، که در حال حاضر اکثر مشترکان 5G در سراسر جهان در آن مستقر هستند، و گسترش 5G در ژاپن پشتیبانی می‌کند. این شرکت همچنین در حال گسترش سریع ردپای خود در بازارهای جدید از جمله کانادا و نیوزیلند است.

درباره سیستم‌های ارتباطی Kyocera

سیستم‌های ارتباطی Kyocera (KCCS) از شرکت Kyocera در سال 1995 جدا شد؛ این شرکت مستقل شد و به عنوان یک شرکت سیستم‌های اطلاعاتی شروع به کار کرد. امروز، KCCS ضمن تلاش برای گسترش عملیات‌های موجود، در حال مقابله با چالش‌های جدید تجاری است. در حال حاضر این شرکت در حال توسعه مشاغل در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندسی (ارتباطات از راه دور / محیط زیست و انرژی) و مشاوره مدیریت است.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.