about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت‌های صنعتی زیمنس و کرونیکل، به منظور یاری شرکت‌های بزرگ تامین کننده برق جهان، همکاری خود را آغاز کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شرکت صنعتی زیمنس، به منظور توسعه یک پلتفرم جدید برای رصد و شناسایی تهدیدات موجود برای بخش انرژی جهان، آغاز همکاری تنگاتنگ خود با شرکت کرونیکل، یکی از زیر مجموعه‌های شرکت آلفابت، را اعلام کرد. این دو شرکت امنیتی، به محافظت از تامین‌کنندگان بزرگ انرژی، چون برق، در برابر حملات سایبری صنعتی، خواهند پرداخت.

به عقیده متخصصان امنیت سایبری، همکاری شرکت زیمنس و کرونیکل، ضامن واکنش سریع و موثر‌تر شرکت‌های شاخص حوزه انرژی به تهدیدات سایبری گسترده است. این همکاری، همچنین توان تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به تهدیدات موجود را نیز بهبود می‌بخشد.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی کرونیکل، حدود 60 درصد از شرکت‌های فعال در این زمینه، مایل به تقویت توان سایبری خود در برابر تهدیدان هستند. این در حالی است که فقط 20 درصد آن‌ها از روش‌های مختلف تحلیل کاربردی تهدیدات استفاده می‌کنند.

در حال حاضر، شرکت‌های بزرگ انرژی، می‌توانند از کارگروه مشترک زیمنس و کرونیکل، برای تقویت توان دفاعی خود، دعوت کنند. راهکارهای امنیتی ارائه شده از سوی این شرکت‌ها، بخش‌هایی چون حفاظت، تشخیص و نظارت را شامل می‌شود.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.