about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بوستون داینامیکس اخیرا اعلام کرد که با همکاری اوتو موتورز (Otto Motors) قصد دارد کارایی و اثربخش ربات‌ها در انبارها را به همگان ثابت کند.

به گزارش کارگروه فناورس اطلاعت سایبربان ؛ این گروه با انتشار ویدیویی در فضای مجازی، تصویری از آینده حمل و جابجایی کالاها در انبارها را در معرض دید گذاشتند. بر این اساس، ربات‌های متحرک Otto با ربات Handle بوستون داینامیکس همکاری می‌کنند و یک تیم رباتیک را تشکیل می‌دهند.

محققان این دو گروه سعی دارند تا از این طریق، عملکرد و سرعت بالای کار میان این دو دسته از ربات‌ها را در محیط‌هایی همچون انبارها نشان دهند. همانطور که در تصاویر مشاهده می‌کنید، ربات Handle بوستون داینامیکس، جعبه‌ها را برداشته و روی ربات متحرک Otto قرار می‌دهد؛ سپس این جعبه‌ها به نقاط مختلف انبار منتقل می‌شوند.

البته کار کردن انسان‌ها در کنار ربات Handle در انبارها کار آسان و امنی نیست، اما ربات‌های Otto کاملا امن و بی‌دردسر هستند و می‌توانند بدون هیچ مشکلی در چنین محیط‌هایی حضور داشته باشند.

کوین بلانکسپور، نائیب رئیس بوستون داینامیکس معتقد است که آن‌ها سعی کرده‌اند تا قابلیت‌های ناوگان رباتیک خود را که می‌توانند در انبارها مورد استفاده قرار گیرند و راهکار مناسبی برای حمل و نقل کالاها در چنین محیط‌هایی باشند، به نمایش بگذارند.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که مهندسان این شرکت تلاش می‌کنند تا بتوانند در آینده، دامنه کارایی و سازگاری محصولات خود را با سایر ربات‌ها نیز توسعه دهند تا بتوان از آن‌ها به شیوه‌های موثرتری در انبارها مورد استفده قرار داد.

Paragraphs
تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.