about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

همکاری دفاعی لندن و نیویورک در حوزه سایبری

شهرهای لندن و نیویورک، همکاری دفاع سایبری خود را در چارچوب اتحاد جهانی سایبری، آغاز کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره توسعه سریع امنیت سایبری لندن (LORCA)، یکی از طرح‌های دولتی بریتانیا برای ارتقای سطح امنیت سایبری این کشور، در راستای فعالیت در اتحاد جهانی سایبری (GCA)، همکاری دفاعی خود را با شهر نیویورک و سازمان توسعه اقتصادی این شهر، آغاز کرد.

هدف از این همکاری دفاعی که در حوزه سایبری ادامه خواهد یافت، کمک به شرکت‌های امنیت سایبری برای توسعه در مقیاس جهانی، اعلام شده است.

اتحاد جهانی سایبری، یک سازمان غیرانتفاعی بین‌المللی که با استفاده از طیف وسیعی از شرکای اختصاصی، به فعالیت در راستای کاهش تهدیدات سایبری در سراسر جهان می‌پردازد.

این نهاد بین‌المللی، با بخش فناوری دفتر شهردار نیویورک و سازمان توسعه اقتصادی این شهر، در راستای توسعه راهکارهای امنیتی بهتر برای شرکت‌های کوچک و متوسط (SME) و اطمینان از اقناع سرمایه‌گذاران بریتانیا، همکاری می‌کند.

این مشارکت، همرسانی منابع و دانش، حل مسائل امنیت سایبری جهانی و تعمیق روابط نوآوران سایبری فعال در نیویورک و بریتانیا را سبب می‌شود.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.