about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

همکاری بات ها با جامعه اطلاعاتی

شرکت BAE System، بستری را توسعه داد که به جامعه اطلاعاتی کمک می‌کند فشار کاری آن‌ها کمتر شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ امروزه فناوری هوش مصنوعی در حوزه‌های نظامی و تجاری گوناگونی به کار گرفته می‌شود. برای نمونه وظایف تکرارپذیر جامعه اطلاعاتی به لطف نوآوری‌های جدید صورت گرفته بر پایه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی قابل کاهش هستند. شرکت «BAE System» به تازگی اعلام کرد

یک مرکز عملیات روباتیک (ROC) جدید را به منظور تنظیم و گسترش روبات‌های نرم‌افزاری راه‌اندازی کرده است که می‌توانند وظایف تکراری را در حجم و دقتی بالا انجام دهند.

مرکز عملیات روباتیک با همکاری شرکت «UiPath» توسعه داده شد. این بستر با به کارگیری ابزارهای یادگیری ماشینی و فرایند روباتیک خودکار (RPA)، حجم عظیمی از داده را پردازش می‌کند.

پدر جانگک (Peder Jungck)، معاون مدیر و مدیرکل راه‌کارهای اطلاعاتی BAE System توضیح داد:

تأکید بر امنیت باعث می‌شود تا حجم عظیمی از داده‌ها از سرتاسر شرکت‌های فناوری اطلاعات جمع‌آوری شده و با جزئیات بالاتر از گذشته در دسترس تحلیل گران قرار گیرد. سیستم مذکور به اپراتورها اجازه می‌دهد به جای تمرکز روی کارهای خسته‌کننده و تکراری، روی کارهای با ارزش‌تری متمرکز شوند. این موضوع علاوه برافزایش توانایی تحلیلگر انسانی، قدرت و سرعت تصمیم‌گیری را افزایش می‌دهد.

پلتفرم مذکور بهترین شیوه‌ها و استانداردهای روبات‌های نرم‌افزاری را ارائه می‌دهد که می‌توانند در سرتاسر سرور یا شبکه یک شرکت یا بستر ابری مستقر شوند. این بات‌ها اقدامات امنیتی را برای شرکت‌ها انجام می‌دهند و نیاز به نظارت ندارند.

 

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.