about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیران شرکت ایرانسل و پیام رسان گپ از آغازهمکاری های مشترک با یکدیگر خبر دادند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ صبح دیروز شرکت ایرانسل به همراه مدیریت نرم‌افزار گپ بیانیه‌ای مشترک را منتشر کردند که از همکاری دو گروه برای سرمایه‌گذاری و ایجاد بستری قدرتمند برای گسترش کار و شرکت در بازارهای بین‌المللی توسط گپ خبر می‌داد. در ادامه مطلب به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

فقدان وجود یک نرم‌افزار پیام رسان قدرتمند داخلی باعث شده است که در حال حاضر تعداد بسیار محدودی از کاربران ایرانی به سرویس‌های داخلی تمایل داشته باشند و در این راستا تا به امروز بیشتر تلاش‌ها در مسیرهای اشتباه و با اهداف کوتاه‌مدت صورت گرفته بوده و نتیجه آن هم اقبال بسیار کم این نرم‌افزارها بوده است.

نرم‌افزار گپ که یکی از محصولات شرکت فناوری اطلاعات توسعه سامان است از سال 1393 کار خود را با ایجاد یک گروه مشترک برای ساخت یک پلتفرم پیام‌رسانی یکپارچه آغاز کرد و در نیمه دوم این سال اولین نسخه خود را بر روی پلتفرم اندروید عرضه کرد. البته گپ نیز به مانند همه پیام‌رسان‌های داخلی هنوز موفق به کسب بازار گسترده و بزرگ داخلی نشده است و بنا بر اعلام وبسایت رسمی این پیام‌رسان در حال حاضر تعداد کاربران آن 2,947,116 نفر است و توسعه بیشتر این نرم‌‎افزار مستلزم استفاده از زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری قدرتمندتر خواهد بود.

Paragraphs

همانطور که ملاحظه می‌کنید دو شرکت با انجام یک سرمایه‌گذاری مشترک قصد دارند این نرم‌افزار را از ساختار داخلی به یک نرم‌افزار و پلتفرم پیام‌‎رسانی بین‌المللی تبدیل کنند. اما همانطور که می‌دانید این کار نیازمند توسعه بسیاری از بخش‌های نرم‌افزاری از یک سو و توجه ویژه به بحث سرور و سخت‌افزارها خواهد بود.

در همین زمینه باید یادآور شویم که استفاده از سرورهای داخلی توسط گپ و یا هر نرم‌‎افزار دیگر می‌تواند بسیار ارزشمند بوده و باعث پیشرفت بزرگی در این حوزه شود. بنا بر آمارهای غیر رسمی در حال حاضر بیش از 60 درصد از ترافیک داخلی مربوط به نرم‌افزار تلگرام است و این نشان می‌‎دهد با وجود مشکلات گسترده ای که این نرم‎افزار در داخل کشور با آنها روبروست، یک نرم‌افزار پیام‌رسان تا چه حد می‌‎تواند ترافیک بالای شبکه داشته باشد.

از سوی دیگر و در بخش نرم‌افزار نیز توسعه هر چه بیشتر نیازمند نیروی متخصص و متبحری است که بتواند به صورت یک تیم منسجم که البته سیاست‌گذاری بزرگ، آینده نگر و مستقلی پشت آن است، به یک خروجی باکیفیت برسد.

به هر حال امیدواریم این همکاری در عمل به نتایج خوبی برسد و راه را برای دیگر پیام‌رسان‌های داخلی نیز باز کند تا بتوان روزی پیام‌رسان‌های واقعی با کیفیت را روی دستگاه‌های خود داشته باشیم.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.