about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دو شرکت فناوری مشهور مایکروسافت و سونی برای ارائه خدمات جدیدی در حوزه‌های بازی‌های ویدئویی و کلود با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این دو شرکت که با تولید کنسول‌های بازی ایکس باکس و پلی‌استیشن بخش اعظم دنیای بازی‌های ویدئویی را در اختیاردارند، قصد دارند برخی فناوری‌های خود در این حوزه را به اشتراک بگذارند و برای استفاده مشترک از زیرساخت‌های خود با یکدیگر همکاری کنند.

از سوی دیگر دو طرف برای توسعه خدمات کلود نیز با یکدیگر همکاری می‌کنند. قرار است سونی امکان استفاده از خدمات کلود آزور مایکروسافت را پیدا کند تا از این طریق دسترسی به بازی‌های این شرکت و محتوای اختصاصی آن ممکن شود. دو شرکت برای استفاده از هوش مصنوعی به‌منظور ارتقای خدمات بازی‌های رایانه‌ای خود نیز به توافق رسیده‌اند.

ممکن است این همکاری به ابداع پلاتفورم های کلود و بازی جدیدی نیز منجر شود. اما دو طرف هنوز در این زمینه به‌طور رسمی موضع‌گیری نکرده‌اند. هنوز مشخص نیست نتایج این همکاری چه زمانی در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد، اما ممکن است هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه بازی‌ای 3 اطلاعات بیشتری در این زمینه ارائه شود.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.