about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تعدادی از استارت اپ های آمریکا با خواربارفروشی‌ها و فروشگاه‌های این کشور همکاری می‌کنند تا تحویل خریدهای مردم با روبات‌های خودران انجام شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از آسین ایج، بیش از 40 نفر از کارکنان خواربارفروشی‌ها و فروشگاه‌های آمریکایی در نقاط مختلف این کشور به علت ابتلا به کرونا فوت کرده‌اند و نگرانی از تداوم این روند باعث شده تا کاربرد روبات برای تحویل کالا با استقبال مواجه شود.

این روبات‌های چهارچرخ و کوچک دارای محفظه‌هایی برای حمل بار هستند و با دریافت برنامه حرکت و مقصد کالاهای درخواستی را به سمت مقصد حمل می‌کنند.

روبات‌های مذکور که مجهز به حسگرهای متعددی هستند قادر به شناسایی موانع بوده و در حال حاضر به میزان قابل‌توجهی در حوه واشنگتن به کار گرفته‌شده‌اند. استفاده از روبات تحویل کالا باعث کاهش تجمعات انسانی نیز می‌شود و خطر انتقال ویروس کرونا را کمتر از قبل می‌کند.

یکی از این فروشگاه‌ها که ده روبات خودران را به همین منظور به خدمت گرفته اعلام کرده که با این کار روزانه حدود 35 سفارش را به مقصد می‌رساند. البته حدود 30 سفارش دیگر نیز توسط افراد تحویل داده می‌شود. به نظر می‌رسد در آینده از این روند بازهم بیشتر استقبال شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.