about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

سنگاپور تلاش‌های تحقیقاتی و نوآوری خود را برای تقویت توانایی‌های امنیت سایبری افزایش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جانیل پوتو چری (Janil Puthu-cheary)، وزیر ارشد امور ارتباطات و اطلاعات دولت سنگاپور از افزایش تلاش‌های تحقیقاتی و نوآوری این کشور برای تقویت توانایی‌های امنیت سایبری و همکاری آینده آژانس امنیت سایبری سنگاپور (CSA) با دانشگاه تل‌‎آویو اسرائیل خبر داد.

فراخوان همکاری مشترک، تحت نظر برنامه ملی تحقیق و توسعه امنیت سایبری (NCR)، دومین همکاری با دانشگاه تل‌‎آویو است. محققان سنگاپوری با همتایان خود در زمینه‌های چالش‌برانگیزی مانند حوزه امنیت برای شهرهای هوشمند و اینترنت اشیا از اواخر سال جاری همکاری خواهند کرد.

این فراخوان اعطای کمک هزینه برای کلیه محققان مؤسسات محلی آموزش عالی و تحقیقاتی آزاد است. آژانس امنیت سایبری سنگاپور از ماه مارس آینده برنامه ملی تحقیق و توسعه امنیت سایبری را از بنیاد تحقیقات ملی با هدف مهار شبکه‌‎های شریک، که آژانس طی سال‌های گذشته ایجاد کرده، تحویل می‌گیرد و آن را در اختیار سازمان‌های دولتی، صنعت و دانشگاه قرار می‌دهد تا به راحتی همکاری کنند.

جانیل در نشست هفته بین‌المللی سایبری سنگاپور درباره امنیت بین‌المللی اینترنت اشیا در مرکز نوآوری و نمایشگاه ساندز (Sands) گفت که امروزه حتی با وجود مقابله با چالش‌های سایبری، آمادگی برای مقابله با تهدیدات سایبری در آینده بسیار ضروری است. وی همچنین بر ضرورت افزایش امنیت اینترنت اشیا در زمان حال اشاره کرد که 31 میلیارد دستگاه اینترنت اشیا در سراسر جهان وجود دارد و تأکید کرد که این تعداد می‌تواند تا سال 2030 به 75 میلیارد افزایش یابد.

وزیر ارشد امور ارتباطات و اطلاعات دولت سنگاپور توضیح داد :

«این دستگاه‌ها به قدری فراگیر شده‌اند که بسیاری تصمیم گرفته‌اند آنها را اینترنت همه چیز بنامند. اما اتصال بیشتر خطرات بیشتری را نیز به همراه دارد. اکثر دستگاه‌ها مانند مانیتور کودک، روترهای خانگی، حتی یخچال‌ها و ماشین‌ها برای عملکرد و هزینه به جای امنیت بهینه شده‌اند.»

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.