about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

همکاری آژانس‌های جاسوسی با هکرهای کلاه سیاه

اسناد جدید افشا شده از سوی ادوارد اسنودن نشان می‌دهد سازمان‌های جاسوسی آمریکا و انگلستان با همکاری هکرهای کلاه سیاه (Blackhat) و سایر گروه‌های هکری، به صورت مداوم به جاسوسی از سازمان‌های دولتی و حساس کشورهای مختلف پرداخته‌اند.
اسنودن می‌گوید سازمان‌های جاسوسی NSA و GCHQ با نظارت بر کار هکرهای مستقل و ضد دولتی، به راحتی توانسته‌اند از اهداف خود جاسوسی کنند. بیشتر این داده‌ها از طریق حساب‌های پست الکترونیک و یا تالارهای گفتگو جمع آوری گردیده‌اند.
در یکی از اسناد جدید اسنودن که در وب‌گاه Intercept نیز منتشر شده، آمده است: "به تازگی، موسسه امنیتی ارتباطات کانادا (CSEC) و ایستگاه منویث هیل (MHS)، به سوء استفاده از داده‌هایی پرداخته که توسط هکرها به سرقت رفته است." در ادامه این گزارش بیان شده است که هکرها از روش‌های گوناگونی برای نفوذ به ایمیل‌ها استفاده کرده‌اند که تحت عنوان پروژه "INTOLERANT" شناخته می‌شود.

ایستگاه منویث هیل، یک ایستگاه نیروی هوایی سلطنتی در نزدیکی هاروگات، شمال یورکشایر انگلستان است که ارتباطات و خدمات پشتیبانی اطلاعاتی به بریتانیا و ایالات متحده آمریکا را فراهم می‌آورد.


هکرهای تحت نظارت NSA، تعداد زیادی از سازمان‌های حقوق بشر، شرکت‌های دیپلماتیک، فعالان دموکراسی و حتی روزنامه‌نگاران در سرتاسر جهان را هدف قرار داده‌اند. به نظر می‌رسد داده‌های جمع‌آوری شده توسط NSA بر اساس پروژه INTOLERANT، به خوبی سازماندهی شده است.
سازمان‌های جاسوسی آمریکا و انگلستان، بر اساس اطلاعات به سرقت رفته، قربانیان خود را با حروف الفبای انگلیسی به صورت ذیل دسته‌بندی کرده‌اند:
A: دیپلماتیک و نیروی دریایی هند
B: دیپلماتیک آسیای مرکزی
C: مدافعان حقوق بشر چینی
D: شخصیت‌های طرفدار دموکراسی تبت
E: فعالان اویغور (مردم ساکن شمال غرب چین)
F: نمایندگان ویژه اروپا در افغانستان و روزنامه نگاران هندی
G: دولتمردان تبت 
در یک سند جداگانه دیگری نیز مشخص شده است که سازمان جاسوسی آمریکا، از خدمات جمع آوری اطلاعات منبع بازی با نام Lovely Horse استفاده می‌کند که توسط سازمان جاسوسی GCHQ طراحی شده و هکرها برای نظارت بر بحث‌های عمومی در توییتر و دیگر رسانه‌های اجتماعی آن را به کار می‌گیرند.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.