about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گروه تحقیقاتی اینسیکت، اپلیکیشنی را شناسایی کرده است که در کانال تلگرامی که توسط اعضا و حامیان حماس استفاده می شود، منتشر شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این برنامه برای ارتباط با وب سایت گردان های عز الدین القسام حماس پیکربندی شده است.

تجزیه و تحلیل زیرساخت مرتبط با وب‌سایت منجر به شناسایی دسته‌ای از دامنه‌ها شد که از تجارت ثبت دامنه تگ-63 (TAG-63) که با نام های آرید وایپر (AridViper)، ای پی تی-سی-23 (APT-C-23) و دیزرت فالکون (Desert Falcon) نیز شناخته می شود، تقلید می کند.

تگ-63 یک گروه سایبری است که به اعتقاد این گروه تحقیقاتی به دستور حماس کار می کند.

گروه تحقیقاتی اینسیکت (Insikt Group) گفت:

ما همچنین مشاهده کردیم که این دامنه ها از طریق یک کد گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) به هم متصل شده اند. علاوه بر این، یک دامنه مرتبط با کلاستر میزبان وب سایتی بود که سازمان جهانی علیه شکنجه (OMCT) را جعل می کرد. مجدداً، بر اساس الگوهای ثبت دامنه، ما یک رابطه احتمالی با ایران را مشاهده کردیم که به آن دامنه گره خورده است. این احتمال وجود دارد که حوزه‌های تازه شناسایی‌شده توسط عواملی اداره می‌شوند که وابستگی سازمانی یا ایدئولوژیکی با گردان‌های قسام دارند.

در زمان نگارش این مقاله، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و به طور خاص نیروی قدس، تنها نهاد شناخته شده ای از ایران است که به حماس و دیگر گروه های فلسطینی کمک های فنی سایبری ارائه می کند.

این وب سایت از زمان آغاز جنگ میان حماس و رژیم صهیونیستی به طور متناوب کار کرده است.

از 11 اکتبر 2023 به بعد، گروه اینسیکت نقطه دامنه را به چندین آدرس آی پی (IP) مختلف مشاهده کرده است که احتمالاً مربوط به تلاش برای اطمینان از عملکرد، فرار از حذف وب سایت یا جلوگیری از حملات منع سرویس (DoS) است.

شناسایی همپوشانی‌های زیرساختی که بین برنامه حماس و دسته‌ای از دامنه‌هایی که این گروه گمان می‌کند به صنایع تجاری تگ-63 مرتبط هستند، قابل توجه است؛ زیرا نه تنها یک لغزش احتمالی در امنیت عملیاتی را نشان می‌دهد، بلکه مالکیت زیرساخت مشترک بین گروه‌ها را نیز به تصویر می‌کشد.

یک فرضیه برای توضیح این مشاهدات این است که تگ-63، منابع زیرساختی را با بقیه سازمان حماس نیز به اشتراک می گذارد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.