about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پس از آغاز بهره برداری ایرانسل از باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز در هفته گذشته، امروز معاون فنی و توسعه شبکه همراه اول نیز از آغاز به کار اولین سایت مبتنی بر این باند خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مرتضی طاهری‌بخش، با بیان اینکه چهارشنبه گذشته لایه جدید فرکانسی ۲۳۰۰مگاهرتز روی شبکه پهن باند همراه اول راه‌اندازی شد، اظهار کرد: بعد از صدور پروانه بهره‌برداری از باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بلافاصله به سمت تأمین تجهیزات و تشکیل تیم‌های داخلی با اهداف «توسعه ظرفیت شبکه پهن باند نسل چهارم» و «راه‌اندازی سایت‌های ارتباطی روی لایه فرکانسی جدید» رفتیم. لذا توانستیم نخستین سایت TD-LTE مبتنی بر باند ۲۳۰۰ مگاهرتز تهران را در مرکز شهید کاظمیان راه‌اندازی کنیم.

معاون فنی و توسعه شبکه همراه اول با تأکید بر اینکه راه‌اندازی این لایه جدید فرکانسی در شرایطی که رشد ترافیکی ۳ برابری را در پاندمی کرونا تجربه و اکنون نیز از ترافیک روزانه ۱۸.۵ پتابایت عبور کردیم، اظهار کرد: برنامه همراه اول نصب و راه‌اندازی سایتهای با فناوری TD-LTE در این لایه جدید فرکانسی و برای سایت‌هایی که تمامی لایه‌های فرکانسی را در باند FDD دارند است و هیچ راه افزایش ظرفیتی به جز اضافه شدن لایه جدید فرکانسی ندارند.

طاهری‌بخش افزود: برنامه کامل توسعه سایت‌های ما مربوط به سال ۱۴۰۱ است تا این لایه جدید را به سایت‌هایی که ترافیک بالایی در کل کشور دارند، اضافه کنیم.

معاون فنی و توسعه شرکت ارتباطات سیار ایران خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما این است که تجربه مشتری در مواجهه با سرویس‌های مبتنی بر پهنای باند همراه اول تا جای ممکن افت پیدا نکند. اما باید این نکته را هم در نظر داشت که تیم فنی اپراتورها در شرایط تحریمی، در حال تلاش برای تأمین تجهیزات و ارتقای بسترهای ارتباطی برای ارائه سرویسی مطلوب به ایرانیان عزیز هستند. او همچنین اضافه کرد: هم‌اکنون حدود ۷۰ درصد گوشی‌های فعلی که در اختیار مشتریان این اپراتور قرار دارند امکان استفاده از این باند فرکانسی را دارند.

باند فرکانسی ۲۳۰۰ در تیرماه سالجاری به عنوان یکی از راهکارهای بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت تلفن همراه، از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و از طریق برگزاری مزایده‌ای در اختیار دو اپراتور اصلی تلفن همراه کشور قرار گرفت.

طاهری‌بخش؛ معاون فنی و توسعه شبکه همراه اول: برای پاسخ به افزایش تقاضای‌ترافیک، راهی جز اضافه شدن لایه‌فرکانسی جدید وجود ندارد.  برنامه کامل توسعه سایت‌های ما مربوط به سال ۱۴۰۱ است تا این لایه جدید را به سایت‌هایی که ترافیک بالایی در کل کشور دارند، اضافه کنیم.

با همه‌گیری کرونا طی دو سال اخیر، شاهد مجازی شدن فرآیندهای آموزشی و اداری کشور بودیم که به دنبال آن ترافیک شبکه اپراتورهای تلفن همراه و ارائه دهندگان خدمات اینترنتی، با رشد بی‌سابقه‌ای مواجه شد و همین موضوع بروز کندی و برخی اختلالات در شبکه‌های ارتباطی را به همراه داشت که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را به فکر راه چاره برای رفع آنها انداخت.

بر این اساس باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز با فناوری TD-LTEبرای جبران رشد ترافیکی شبکه اپراتورهای تلفن همراه با هدف «ایجاد ظرفیت‌های جدید» تعریف و جهت تخصیص، آزادسازی شد. همراه اول در نظر دارد تا دی ماه سال ۱۴۰۱، حدود ۱۸۰۰ سایت خود را برای بهره‌برداری از باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز آماده‌سازی و راه‌اندازی کند.

هفته گذشته و همزمان با اعلام آغاز بهره برداری ایرانسل از باند فرکانسی ۲۳۰۰، اعلام شد که این اپراتور نیز قرار است به تدریج ۱۸۰۰ سایت خود را  برای بهره مندی از این باند فرکانسی تجهیز کند. به گفته وزیر ارتباطات، با اضافه شدن این تعداد سایت، ظرفیت شبکه روزانه تا ۱۰۰۰ ترابایت در مراکز استان‌ها افزایش خواهد یافت.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد