about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

همراه اول حامی رویداد ایران دیجیتال می‌شود

اپراتور همراه اول با شعار همراه فناوری، حامی نوآوری از رویداد ایران دیجیتال حمایت خواهد کرد. این رویداد در روزهای ۲۷ و ۲۸ بهمن ۹۹ در سالن ۲۷ محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ اپراتور همراه اول قصد دارد در راستای ارائه توانمندی‌های خود در حوزه تحقیق و توسعه، بومی‌سازی و شناسایی توانمندی‌های اکوسیستم فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور از رویداد ایران دیجیتال حمایت کند.

حضور همراه اول در رویداد ایران دیجیتال
مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با شعار همراه فناوری، حامی نوآوری در این رویداد حضور پیدا خواهد کرد. همچنین اپراتور همراه اول با هدف تقویت اکوسیستم دیجیتال کشور، توانمندی، مسائل و پروژه‌‌های تحقیقاتی خود را با تمرکز بر اینترنت نسل پنجم و اینترنت اشیا ارائه خواهد داد. این رویداد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح B2G و B2B در روزهای دوشنبه ۲۷ بهمن و سه شنبه ۲۸ بهمن ۹۹ در سالن ۲۷ محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.