about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

همجوشی هسته ای با هوش مصنوعی

پژوهشگران قصد دارند با استفاده از هوش مصنوعی و ابررایانه ای پیشرفته، فرآیند همجوشی هسته ای را تحت کنترل خود در آورند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «iflscience»؛ همجوشی هسته ای از طریق تحت کنترل در آوردن فیزیک در هسته ی ستاره ها به عنوان عاملی برای دستیابی به انرژی پاک بی نهایت شناخته می شود. با وجوداین که تاکنون تلاش های بسیاری برای ساخت نیروگاه هایی برپایه ی این فرآیند صورت گرفته است؛ اما انجام این کار چالش های متعددی را به دنبال دارد. با وجود این به نظر می رسد گروهی از دانشمندان قصد داردن با ایجاد نوعی ابر رایانه ی پیشرفته، به تعدادی از مشکلات پیش روی  خود غلبه کنند.

پژوهشگران آزمایشگاه فیزیک پلاسمای پرینستون  وزارت انرژی آمریکا (PPPL) و دانشگاه پرینستون قصد دارند از ابر رایانه ی ارورا (Aurora) که تا سال 2021 به بهره برداری می رسد و به کارگیری علوم داده و یادگیری ماشینی بر روی آن، به مشکلات مذکور فائق آیند. توان پردازشی ارورا معادل یک اگزافلاپ (1018) محاسبه در ثانیه است. این توان 50 تا 100 برابر سریع تر از سریع ترین ابر رایانه ی کاربردی خواهد بود.

ویلیام تانگ (William Tang)، مدیر طرح مذکور از دانشگاه پرینستون گفت:

در تحقیقات ما به منظور شتاب دادن به توسعه ی پروژه از ویژگی هایی استفاده خواهد شد که تنها توسط هوش مصنوعی قابل ارائه است.

هدف از اقدام بالا، بررسی این موضوع است که چگونه می توان اختلالات موجود در جریان پلاسما را به حداقل رساند و به کنترل درآورد؛ زیرا این مسئله یکی از اصلی ترین مشکلات فعلی راکتورهای همجوشی توکاماک (Tokamak) است.

تاکاماک دارای دو نوع مختلف است که یکی از آنها ظاهری مشابه دونات دارد. پلاسمای موجود در این راکتورها از طریق میدان های مغناطیسی نگاه داری می شوند. در همجوشی هسته ای پلاسما تا اندازه گرم می شود که بتواند هسته ای سنگین تر تشکیل بدهد. هدف از این کار انجام یک فرآیند خودکار است.

کشور فرانسه قصد دارد در قالب پروژه ای به نام «ITER»، از همجوشی هسته ای برای دستیابی به انرژی الکتریکی استفاده کند؛ اما این اقدام نیاز به نرم افزاری دارد که بتواند اختلال یاد شده را با دقت 95 درصد و حداقل 30 میلی ثانیه پیش از رخ دادنش، آن را شناسایی کند؛ اما هیچ یک از سامانه های امروزی توان انجام این پردازش را ندارند.

نرم افزار یاد شده، داده های اختلال ها در راکتورهای کوچک را بررسی کرده از طریق مدل سازی های تئوری آموزش می بیند. آزمایش این دستاورد روی ابر رایانه هایی با ابعاد کوچکتر آغاز شده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.