about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پلیس اف بی آی، سیسا و فرماندهی سایبری گارد ساحلی طی بیانیه ای، در مورد بهره برداری مهاجمین سایبری از آسیب پذیری جدی نرم افزار زوهو هشدار دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پلیس FBI، آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا و فرماندهی سایبری گارد ساحلی آمریکا طی بیانیه مشترک جدیدی به سازمان های تجاری هشدار دادند که گروه های هکری به صورت فعالی در حال بهره برداری از یک نقص امنیتی جدی در نرم افزار Zoho ( زوهو ) هستند.

در صورت بهره برداری از این آسیب پذیری با شناسه CVE-2021-40539، مهاجمین می توانند سیستم های آسیب پذیر موجود در شبکه شرکت ها را به دست بگیرند. 

بهره برداری از این آسیب پذیری می تواند خطرات جدی را برای شرکت های زیرساختی مهم، پیمانکاران دفاعی آمریکا، موسسات آکادمیک و دیگر نهادهایی که از این نرم افزار استفاده می کنند، به دنبال داشته باشد. 

مهاجمین می توانند با بهره برداری موفق از این آسیب پذیری وب شِل ها را جای گذاری کنند. این کار می تواند انجام فعالیت هایی مانند به خطر انداختن اطلاعات احراز هویت ادمین را ممکن کند.

گروه های هکری که به صورت فعالی از این آسیب پذیری بهره برداری می کنند، سازمان های فعال در حوزه های مختلفی را مورد هدف سایبری قرار داده اند. از جمله این حوزه ها می توان به بخش های آکادمیک، دفاعی، حمل و نقل، فناوری اطلاعات، تولید، ارتباطات، لاجستیک و مالی اشاره کرد. 

نرم افزار زوهو یک مدیریت کننده ارتباط با مشتری مبتنی بر وب است که برای جذب، حفظ و جلب رضایت مشتری جهت رشد کسب و کار طراحی شده است. زوهو می‌تواند فعالیت‌های روزانه بیزنس را خودکارسازی کند، خرید را پیگیری کند و مشتری را در پلتفرم‌های مختلف جذب و درگیر کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد