about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گوگل اعلام کرد که از این پس، برای نتایج جست‌وجوهایی موضوعاتی که اطلاعات آن مدام در حال تغییر است، پیام هشداری برای اطلاع کاربر از این موضوع، نمایش داده خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، طبق گفته گوگل، این پیام  هشدار با این مضمون که «به نظر می‌رسد این نتایج به سرعت در حال تغییر هستند» ظاهر می‌شود و در قسمت پایین نتایج جست‌وجو، این توضیح مبنی بر اینکه ارائه نتایج درست از طریق منابع قابل اطلاعات، کمی‌طول خواهد کشید، نقش می‌بندد.

گوگل با انتشار پیامی‌به کاربران توصیه می‌کند که برای پی بردن به درستی اطلاعاتی که در نتایج جست‌وجو ظاهر شده، بهتر است باری دیگر و با یک وقفه زمانی، موضوع مد نظر را در این موتور جست‌وجو، سرچ کنند تا به نتایج دقیق‌تر و قابل اعتمادتر دست یابند.

در حال حاضر، این قابلیت تنها برای کاربران آمریکایی عرضه شده و طبق گفته گوگل، طی هفته‌ها و ماه‌های آتی، عرضه این ویژگی برای کاربران دیگر کشورهای جهان نیز آغاز خواهد شد. گوگل در این باره توضیح داد: اگرچه گوگل سرچ همواره، به جست‌وجوی مفیدترین اطلاعات برای نمایش می‌پردازد اما در بعضی مواقع، اطلاعات قابل اعتماد درباره برخی موضوعات، در فضای آنلاین موجود نیست.

این شرکت در ادامه عنوان کرد: این قابلیت بیشتر برای خبرهای فوری و یا موضوعات بسیار مهم به کار می‌آید؛ زمانی که ممکن است اطلاعات اولیه منتشرشده، درست و قابل اعتماد نباشند.

همانطور که می‌دانید، شرکت‌هایی همچون گوگل، توییتر، فیسبوک و… با معضل انتشار اطلاعات غلط، تئوری‌های توطئه و مطالب خبری تاییدنشده که به وفور در فضای وب مشاهده می‌شوند، در پلتفرم‌های خود مواجه‌اند.
اگرچه در ابتدا مقاومتزیادی از سوی این شرکت‌ها در مقابل حذف و مقابله با این اطلاعات به بهانه گردش آزاد اطلاعات و آزادی بیان وجود داشت، اما در طی چند سال اخیر، این رویه تغییر کرده و هر یک از این شرکت‌ها، ابزارها و فناوری‌های جدیدی را برای جلوگیری از انتشار اطلاعات غلط در پلتفرم‌های خود توسعه داده‌اند.

نمونه بارز آن، انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا بود که تدابیر بی‌سابقه‌ای از سوی شرکت‌های حوزه فناوری برای ممانعت از گسترش اخبار و اطلاعات نامعتبر و جعلی اندیشیده و اجرا شد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.