about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ناظر انسجام قومی کنیا به فیس بوک ۷ روز مهلت داده تا محتوای نفرت پراکنی و فتنه انگیز مرتبط با انتخابات ریاست جمهور این کشور حذف کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛  به نقل از رویترز، کنیا که بزرگترین اقتصاد شرق آفریقا به حساب می آید در گیر و دار برنامه های تبلیغاتی انتخابات ریاست‌جمهوری، قوه مقننه و مقامات محلی در ۹ آگوست قرار دارد.

گروه «گلوبال ویتنس» روز پنجشنبه گزارشی منتشر کرد که نشان می داد فیس بوک قبول کرده در این زمینه همکاری کند و بیش از ۱۲ آگهی سیاسی مخالف قوانین کنیا را حذف کرده است.

کمیسیون انسجام و یکپارچگی ملی کنیا (NCIC) نیز اعلام کرد این گزارش مربوط به یافته های داخلی این شرکت است. دانواس ماکوری یکی از کمیسیونرهای NCIC در این باره گفت: فیس بوک قانون کشور ما را نقض کرده است. این پلتفرم خود به حاملی برای نفرت پراکنی، فتنه انگیزی، اخبار جعلی و اخبار گمراه کننده تبدیل شده است.

سخنگوی متا ادعا می کند این شرکت گام های متعددی برای از بین بردن محتوای نفرت پراکنی و مروج فتنه انگیزی برداشته و اکنون نیز پیش از برگزاری انتخابات تلاش های خود در این زمینه را بیشتر می کند. او در این باره گفت: ما تیمی از کارمندان با زبان سواحیلی و فناوری های ردیابی گسترده را برای حذف محتوای مخرب در مقیاس کلان و سریع به کار گرفته ایم.

منبع:

تازه ترین ها
تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.