about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هشدار کسپرسکی به کشورهای عرب‌زبان

شرکت کسپرسکی به کارمندان دورکار عرب‌زبان در مورد حملات سایبری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شرکت کسپرسکی با همکاری یک خبرگزاری عرب‌زبان به نام AITnews که در زمینه فناوری فعال است، به‌تازگی یک تحقیق مشترک انجام دادند. آن‌ها در این تحقیق میزان امنیت سایبری کارمندان دورکار در برابر حملات فزاینده سایبری را موردبررسی قراردادند.

این تحقیق نشان داد 45 درصد از کارمندان عرب‌زبان در سرتاسر جهان در زمینه امنیت سایبری هیچ دستورالعملی از سوی مسئولین خود دریافت نکرده‌اند. اکثر این کارمندان برای محافظت از سیستم‌های خود در برابر حملات سایبری آمادگی لازم را ندارند. در این شرایط یک حمله سایبری می‌تواند به‌واسطه عدم آگاهی کافی کارکنان و با اختلال در اطلاعات شرکت‌ها، تأثیرات مخرب فراوانی در تجارت این شرکت‌ها داشته باشد.

این تحقیق به یک نتیجه نگران‌کننده دیگری هم دست‌یافت، 54 درصد از کارمندان از سیستم‌های شخصی خود برای دورکاری استفاده می‌کنند. سیستم‌های شخصی ازلحاظ امنیت در سطح سیستم‌های شرکتی نیستند. این یافته‌ها نشان می‌دهند این نقص‌های امنیتی اطلاعات شرکت‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهند.

ماهر یاموت (Maher Yamout)، محقق ارشد امنیت شرکت کسپرسکی گفت:

ما اغلب، سیستم‌های امنیتی که در شرکت‌ها بودند را تأیید می‌کردیم؛ اما نتایج این تحقیق به ما نشان می‌دهد وقت آن رسیده که امنیت سایبری را خود به دست‌گیریم و اقدامات احتیاطی لازم برای امنیت شرکت‌ها را ارائه دهیم. مجرمان سایبری می‌دانند که در حال حاضر اکثر کارمندان دورکار هستند و منتظر یک فرصت هستند تا در پوشش اطلاعات مهم، ارتباطات ناایمن را مختل کرده یا ایمیل‌های مخرب به کارمندان ارسال کنند. ما در شرکت کسپرسکی از کاربران می‌خواهیم که در این روزهای سخت هوشیار باشند.

طبق این تحقیق 47 درصد از کارمندان معتقدند به علت دورکاری کارآمدتر شده‌اند و 44 درصد هم اعلام کردند بعد از اتمام دوران قرنطینه همچنان به دورکاری خود ادامه خواهند داد. بااین‌وجود 79 درصد از کارمندان دورکار در برابر حملات سایبری احساس امنیت نمی‌کنند. به همین منظور، کسپرسکی به کاربران دورکار توصیه می‌کند اقدامات زیر را انجام دهند:

•    منابع معتبر: مطالب آموزشی و سرگرم‌کننده را فقط از منابع معتبر دانلود کنید.
•    شبکه‌های معتبر: فقط از شبکه‌های معتبر برای فعالیت‌های آنلاین استفاده کنید. اگر به شبکه معتبر دسترسی ندارید و به اینترنت نیاز دارید، برای ارتقا امنیت اتصال خود از یک شبکه خصوصی مجازی استفاده کنید.
•    تهیه نسخه پشتیبان از داده‌ها: به‌طور مرتب از داده‌ها در هارد اکسترنال که به‌صورت آفلاین نگه‌داشته می‌شود، نسخه پشتیبان تهیه کنید. با این کار در صورت از بین رفتن داده‌ها، کارهای قبلی شما قابل بازیابی است.

کسپرسکی برای صاحبان شرکت‌ها نیز توصیه‌های زیر را ارائه داد:

•    ارائه آموزش: برای کارمندان خود در زمینه امنیت برنامه‌های آموزشی ارائه دهید. این کار می‌تواند به‌صورت آنلاین انجام شود و شیوه‌های ابتدایی مانند مدیریت حساب و رمز عبور، امنیت ایمیل و امنیت نقطه پایان را پوشش دهد.
•    به‌روزرسانی دستگاه‌ها: اطمینان حاصل کنید که سیستم‌ها، نرم‌افزارها، برنامه‌ها و خدمات به‌روز شده باشند.
•    نصب نرم‌افزار حفاظت‌شده ثابت: نرم‌افزارهای امنیتی را از یک منبع تأییدشده‌ای نصب کنید که در برابر حملات سایبری ایمن باشد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.